.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Цитирай Първоначално написано от lentinko
    Здрасти реших да не правя нова тема а да пиша в тази може ли да ми дадете 1 бьрз отговор ако тя ме прегрьща момичето което харесвам и си говорим нали в дск това значи ли нещо или е само знак на приателство
    Ако те е гушкала само веднъж и те е гледала влюбено, то това е бил мига да се възползваш. Но намеците обикновено идват по веднъж, колкото ако са гушкания за здрасти и чао, то тогава пък си е чисто приятелство. И в двата случая губиш.

Супер фен Аватара на vesinka899
    аз пък си мисля че тя те използва само за преписване

vesinka899
    Голям фен

Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 10:07 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

аз пък си мисля че тя те използва само за преписване

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от lentinko
    Здрасти реших да не правя нова тема а да пиша в тази може ли да ми дадете 1 бьрз отговор ако тя ме прегрьща момичето което харесвам и си говорим нали в дск това значи ли нещо или е само знак на приателство
    За какво си говорите?

И от колко време е така?

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka

5. Ако усетиш, че те гледа, и когато се срещнат погледите ви не се скрие – значи е готова да говори с теб. Не се притеснява да заяви, че има нещо към теб.
    Аз само искам да си кажа,че не съм съгласна с това. Срамежливите момичета когато са влюбени свеждат глава,щом им се засекат погледите.. Индивидуално е. И като цяло няма точни признаци или намеци дали някой те харесва или не. Просто всеки възприема жестовете и думите по различен начин. Човек никога не може да бъде сигурен. Оттам идват и най-големите заблуди от сорта на:"Ама той/тя сигурно ме харесва/обича,защото вчера направи 'еди какво си'..."
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

dobre tiq suveti sa dobri ama pri polojenie 4e v moq slu6ai momi4eto se durji super toplo sus vsi4ki neini priqteli vkliu4itelno i s mene! ne moga da razbera dali me haresva ili prosto me ima za priqtel! i tuk idva moq problem! obiknoveno bih q popital za6to se durji taka s mene i mi pra6ta (hug) :* vuv skype no ne iskam da si razvalq priqtelstvoto s neq po nqkakuv na4in molq vi pomognete mi za6toto naistina sum v bezizhodica :X:X:X

Супер фен
    Град
    София
    Ами, най-добре - наблюдавай я по-често: какво прави, как се държи с останалите хора около нея и как - с теб и т.н.! Не е чак толокова трудно, предполагам! Пък и ако я гледаш по-често хем виждаш, тя какво прави, хем ако тя те забележи как я наблюдаваш тя ще разбере, че тя те интересува!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

misli6 li ....

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аве ще разбираш човеко не се разбира ти я сваляш и каквото стане
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

to4no tva e 4e mi e super blizka a iskam da sme ne6to pove4e ot priqteli a ako i go kaja a tq ne me haresva prosto 6te se otdrupne ot men

Цитирай Първоначално написано от aNg3L4e
    Дори да ти каже НЕ няма да свърши краят на света .
    E не знам как може да свърши самият край на света... може би "краят на света" е някакъв процес... Който трае години.

to 4e nqma da svur6i nqma ama 6te q zagubq kato priqtelka.... a ot druga strana mn me izmu4va vseki den q vijdam a ne moga da q pregurna i celina i vuob6te da buda s neq!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Re: как да разберем, че едно момиче ни харесва

Цитирай Първоначално написано от maistorluk
    Много харесвам едно момиче(няма да споменавам имена), но преди да и предложа искам да разбера дали ме харесва или не ме харесва. Това е много важно за мен. Този въпрос най-главно го задавам към женската аудитория на форума(не, че не искам и мъжки съвети, но жените знаят най-добре женските намеци). Случаят е такъв, че тя се възползва от това, че имам добри успехи в училище за да и помагам(помоща е от рода на преписване на тестове, когато я изпитват винаги иска да и помагам и т.н. Двуомя се дали ме харесва или се държи добре с мен само за да и помагам с училището. Моля ви помогнете. Адски много я харесвам и не мога да живея без нея. МОЛЯ ВИ ПОМОЩ! Благодаря предварително!
    Съжелявам, че ще ти го кажа, но май не те харесва. Поне по този признак , където казваш. Защото тя се държи мило с тебе в училището ,за да преписва на тестовете и да й помагаш ,когато е на дъската, а иначе не те е поканила да се видите някъде под предлог да й помагаш да учи . Но поговори с нея. Нищо няма да изгубиш
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ми... притеснение, кокетничене... ?
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ТЕМАТА Е СТАРА, МАМКА МУ.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми направи и малко намеци и виж как ще отговори
    след т'ва прави изводите ..

И двете групи ми казват така ама ме е страх какво ще ми отговори. Ако отговорът и е "да" добре, но ако е "не" ще потъна в дън земя от срам.
    Кажи ми само, за какво щя потънеш в земята от срам... ?
    Направи така:
    Опитай се някак си да устроиш приятна атмосфера, кажи й какво чувстваш, и чакай отговр. И да ти отвърне със същото и да те прати на майната ти, няма НИКАКВО значение Ти си си ти и ще си живееш и без нея, няма от какво да те е страх.
    Все пак живеем, мамка му. Трябва да има тръпка и да не се притесняваш от нищо, животът продължава за теб със или без нея, изживей си го пълноценно
    This is my fight, everyone's got one !

Град
    Бургас ^^
    Не ми се четат всички мнения. Мисля, че само се възползва от теб и знанията ти, а ти си наивен и хлътнал и правиш всичко за да й угодиш. Но пък ако мислиш, че има някакъв шанс да те харесва-прави намеци :P

[quote="Kukumqvka"]Както и да е ..

Аз си мисля,че тва да признаци ;д:
    1. Ако се подсмихва засрамено, когато се поздравите
    2. Ако избягва да говори с теб – не винаги е лош знак, понякога стеснителните хора така показват чувствата си – като странят.
    3. Ако негов/а приятел/ка те заговори – може да иска да научи нещо за теб.
    4. Ако усещаш, че те гледа и когато го погледнете си отмества поледа – значи се притеснява, но те е забелязала.

5. Ако усетиш, че те гледа, и когато се срещнат погледите ви не се скрие – значи е готова да говори с теб. Не се притеснява да заяви, че има нещо към теб.

6. Ако дойде на твоя чин(в училище примерно) и свободно те заговори – най-вероятно е симпатия за приятелство.

7. Ако има желание да се закача с теб – да те пощипва, да те удари леко или стисне – това може да е начин да покаже желание за близост без да се срамува да го каже.

8. Ако стои мълчаливо и гледа към теб – това е чиста покана

9. Ако се държи, сякаш няма нужда от теб или понякога надменно на пръв поглед – е много вероятно да иска да я ''завоюваш'

ако имам 1,2,5,7 и 8 какъв е шансът

Хм..може би и тя те харесва.Когато някое момче харесва момиче, по принцип то и го показва без да знае.Поговори с нея.Намекни и нещо.Ако тя ти отвърне значи си готов да и предложиш, а ако откаже..Да знам, че ще си много разстроен, но това ще е временно.Така, че давай напред!Не се тревожи!И за всеки случай..ако отговорът и е "не" просто се усмихни колкото и да ти е трудно.И недей да й намекваш нищо повече.Остави я! И не нямам предвид да я зарежеш или изобщо да не говориш с нея..просто бъди приятел, а рано или късно може би и тя ще откликне на чувствата ти. =) Радвам се ако съм помогнала.
    - Н ii kk ii tт y•. .♥*

Град
    haskovo

Re: как да разберем, че едно момиче ни харесва

Много харесвам едно момиче(няма да споменавам имена), но преди да и предложа искам да разбера дали ме харесва или не ме харесва. Това е много важно за мен. Този въпрос най-главно го задавам към женската аудитория на форума(не, че не искам и мъжки съвети, но жените знаят най-добре женските намеци). Случаят е такъв, че тя се възползва от това, че имам добри успехи в училище за да и помагам(помоща е от рода на преписване на тестове, когато я изпитват винаги иска да и помагам и т.н. Двуомя се дали ме харесва или се държи добре с мен само за да и помагам с училището. Моля ви помогнете. Адски много я харесвам и не мога да живея без нея. МОЛЯ ВИ ПОМОЩ! Благодаря предварително!
    Аз съм момиче и преди няколко месеца ми се случи абсолютно същото-момчето преписваше от мен. Но това за мен беше просто възползване. Ако момичето започне да те гледа по-често, да се доближава до теб, да те заговаря повече(но не за уроците, а за лични работи)-тогава може би те харесва

Wink pls help

Здравейте. Имам подобен случай с момиче. Значи понякога тя преписва от мен, а друг път ми гали косата и ми щипе бузите, като ми вика бузко Дали може това да са някакви намеци чрез,които тя да ми покаже, че ми харесва?

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Говори или с теб, освен когато има нижда от отговор на някоя задача? Ако не - не те харесва... Ако да - замисли се на какви теми говорите.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

anonymous708973
    Guest
    Пусни нова тема, вероятността да получиш отговор е десеторно по-голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си