- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Приятелка ли е , или просто се прави ..
Моета уж най - добра приятелка с която бяхме добри приятелки в последните 3 години .. сега прави неща , които ме нервят и полудявам ..
1- не си написа домашната , преписа я от мене ( 1 час я правих ) - и после дигна ръка и я каза в даскало хах сякаш тя я е решила ( звуча кът някъв дребоосък хах )
нерви ми се
вика ми
заповядва ми
щипе ме
скуби ме
хапи ме
пренебрегва ме с друго момиче .. ( уж нейна приятелка )
дразни ме ..
когато и потрябвам ме търси , през другото време - Не
к'во да я правя , маай не е истинска колкото си мислих ,. кажеете ако не е добра фр , кааак да намеря нова най-добра и да си остана все няк'ва приятелка с т'ва момиче ..СТРОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ , ЧЕ ОБЪРКАХ ТЕМАТА .. НО Я СЛОЖИХ ТАЗИ ТЕМА , ЗАЩОТО МИСЛЯ , ЧЕ ИМА ПОВЕЧЕ РАЗУМНИ ХОРА ТУК , ОТКОЛКОТО В ТЕМАТА '' УЧИЛИЩЕ И ПРИЯТЕЛИ '' ,
Не, болестПървоначално написано от brokeninside13
Желателно е да потърсиш медицинска помощ, но ти си поговори с нея..може вече за такъв прериод да си и омръзнала..и да се опитва да се отдели от теб, и само си търси поводи. А ако наистина смяташ нейното поведение за грубо и ти се дръж така, да видиш тя как ще се почувства и тогава ще разбереш доста работи!
от всички тези признаци личи, че не ти е истинска приятелка . Отдалечи се от нея колкото може по-бързо. Тя само те използва![]()
изполвачки бол ...![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
ами от теб зависи може тя да има труден момент или не знам изчакай още малко![]()
ами аз съм един от най-добрите маниполатори според моите приятели така аче ако искаш вместо тя да те използва и да те прави на глупачка ти да я маниполираш не се притеснявай а ми пиши няколко часово обучение и ще направя от теб човек способен да накара 3ма човека да се сбият кой да иде до магазина да ти купи вафла
мм да мн добър саветПървоначално написано от bloodyF
![]()
относно темата .. най-добре говори с нея..питай я защо постъпва така с теб,ако не получиш нормален отговор най-добре не се занимавай повече с нея...
а относно това как да намериш нови приятели ... почни да разговаряш с всички през междучасието и когато ходиш до лавката викай някой др не това момиче...и така
Пълно е с такива.. Ще са научиш да не даваш да преписват... Просто не и позволявай да се държи така.. Тя е тъпата.![]()
Първоначално написано от Red_Hair
Пиши,пиши![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски