- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цветни спрейове за коса
Споменаха ми че има някакви спрейове за коса,цветни...С които може да ти хване косата къкъвто и да е цвят но се маха като се изкъпеш...Аз лично мисля да пробвам с розово,кажете по добре ли е отколкото боите или от тфа да ходя на фризиор...Защото говорих с една фризиорка и каза че трябвало първо да ми изсветли косата,после да я пвари розова,абе дълга и широка..А така като се изкъпа напръскам си пак 1,2 кичури и съм готова..По колко пари са тези спрейове-оцветители и доволни ли сте от тях?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ne sma polzvala, no sa kam 6-7 lv nqkademislq oba4e 4e sedi mn cigansko
pomnq na edin rd... edno mom4e be6e doneslo takav sprei i me be6e napravil v glatava kato dugata
po lo6oot e 4e bqh rozova
no padna vednaga sledkato se izkupah
trqbva da vnimava6 s markTA ,no pak ne e fatalno.....i da sgafi6...otmiva se se pak
uspeh
Първоначално написано от ™G-Baby™
Мен пък ме кефят..веднъж бях с едно сребърно и стоеше супер яко..Първоначално написано от monityY
То зависи и как го пръскаш де,но за мен поне е по добър вариант пред боята..омръзва ти - сваляш го,купуваш друг.
И спрейовете са по 3 лв
a vqrno li e 4e tsapat drexi i koja ?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Samo da pitam kak e to4noto im naimenovanie i koi sa po-dobrite marki ??????????????????????????????![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
косата става яко на клечки от тия спрейове,иначе са добри.
потърси във козметичните магазини...аз моя си го взех от едно козметично магазинче малко след баня Мадара,отсреща,точно при спирката на 260![]()
и в Красно село има
мажат яко тея спрейове...и дрехи и кожа![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Една приятелка си беше взела зелен за 3 лева миналата година. Направи се, след това се изкъпа и се махнаТо те са много гадни, защото са блестящи, за това е по-добре боя. Поне не блещука. Иначе хващат на всякаква коса - нейната беше много тъмна и хвана доста добре
Ама леко цапат тези спрейове
![]()
Ахахахахахахаах, розов спрей на коса която не е обезцветена, или поне тъмно руса няма да хване в никакъв случай. Разбира се че трябва да се обезцвети и чак тогава да се прави каквото се прави. Не се и надявай миличка, без тормозене, косата ти няма да стане розова![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
оранжев не хвана на мноооого светлокестенявата ми коса...дали е блестящ или не зависи от спрея, който си купиш (;
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм имала такъв спрей преди години-червен,а другия беше с брукат,но не ти препоръчвам да си вземаш.После възглавницата ти и всичките ти дрехи ще се оцветят,по-добре не си рискувай дрешкитеТогава косата ми беше естествения ми свят-тъмно кестеняво и червеното си хвана без проблем,не вярвам да имаш проблем с розовото
![]()
Е такъв са и дали,да е питала без брукат или как се казвашеПървоначално написано от dan4ety
аз като си купих също първоналчално ми дадоха такъв блещукащ,ама го върнах и смених
взех си зелено и се получи много добре,ама трябва да се пръска след като си си измил косата и подсушил добре,цената беше около 2,60-3лв
![]()
Mm tursq ama se nqma rozof![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ами най- добрата ми фр беше ползвала преди и косата и стана на кле4ки.. а ина4е на са скъпи, има ги в мн козмети4ни магазини, мога да ти кажа къде съм ги виждала- срещу центъра по хигиена има една парфюмерия...да и някой преди мен каза 4е и на красно село ги има ..да и там съм ги срещала...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
според мен са мн яки :P етО тФа е едНа моЯ фр: http://www.impulse.bg/user/XxX_uLTiM...IzOphReNiA_xXx
Don't worry , be happy!
Aз съм използвала...в пети клас...трябваше да е 4ервен, но беше изкрящо розов....много готино седи..много готино изглежда, но много цапа....освен косата ми розови бяха и ушите ми и врата ми и всичко, до което тя се докоснеше![]()
На тая твойта приятелка всички са и писали, че е много готина...Първоначално написано от XladyX
Искам да кажа, че само косата и е готина, и наче е баси дзвера !
Гадни са, косата става на клечки, седи грозно.
Ми то..
аз тия,които познавам ги ползват само за снимки![]()
не съм си купувала.. за сега нямам намерение![]()
Аз си купих син за 4 лв.
Но ще го хвърля,защото на моята червеникава коса не стои никак добре.
Мен ме беше направила фризьорка с такъв спрей и смея да твърдя, че не ме цапаше. За клечките.. не помня да е седяла на клечки, защото аз бях и на къдрици и... всъщност сега като се замисля цапаше само ръцете на хората, които ми пипаха косата (по-скоро я мачкаха)![]()
.......
Хм .. ползвала съм син и розав - понеже съм руса , седеше горе -долу яко : Диначе на тъмна косаа седи прекрааасно .. към 3 -3.50 струва , аз сега диря сребърен ама нещо не го виждам .. взех си го от тея магазини там за парфюми , червилаа , гланцове и тем подобни .. може би ги има и в магазинчетата за всичко по 1 лв ..
Потърсете , има ги .. хубави са - и са достъпни , поне няма смисъл да си я правиш с реална боя , а когато ти писне - направо ги махаш и готово
Кефско е ,