- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Животец?
EMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
не ве спх ти си като мен - все нещо не ми е наред, а когато всичко е наред, пак намирам за кво да съм сад. Баси живота![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Както съм писал в първия пост - не съм ЕМО ..Първоначално написано от fenastz
Подкрепям всички коментари на ShtrudeL.
А искам да ти кажа, че операциите изобщо не са трудни периоди. Да, изпитваш болка и са свързани с някакви ограничения, но не са и трудни. Представи си обаче как всеки ден съученици/момчета и момичета, които са около теб те мачкат и те унижават. ВСЕКИ ДЕН. Според мен една операция е нищожна, сравнение с насилие и нападки, на които не можеш да отвърнеш.
Да , знам.Пак казвам , че не си сравнявам проблема.Явно повечето не виждате всъщност какво искам да кажа.Все тая..Първоначално написано от lubomirky
Ами обясни ни, моля те. Само ти си знаеш какво искаш да кажеш и ние сме виновни.
Пич изписал съм доста и съм 100% сигурен , че не си прочел нищо.Заеби темата и не се занимавай направо..Първоначално написано от lubomirky
Прочетох всичко. Но не разбирам защо мислиш, че си различен от останалите? Нямаш общи интереси с тях, не се смееш на простотии, чувстваш се тъжен, когато те са щастливи - това не те прави различен. Не си намерил хора със същите интереси/хобита като твоите. А за момичетата - на 16 години или 15 трудно ще намериш момиче, на което да можеш да се довериш и да искаш дълготрайна връзка с нея, трябва да си голям късметлия. Каза, че когато правиш някакви неща(не спомена какви) си усмихнат и те забавляват. Решението е просто - мисли за тях през по-голямата част от времето ти. Ако харесваш футбола, гледай мачове, извикай някой твой приятел да отидете на мач, играйте в училище, интересувай се от отборите и така. Просто намери нещо, което те прави щастлив през цялото време. Спорт, учене или излизай по-често с приятелите ти.
Написал съм го набързо, може да съм се повтарял, но това е г/д. Ако нещо не ти е ясно питай.
Разбирам те.Питането ми беше друго , но все пак мерси за отговора.Чувствам се нещастен , а незнам защо..Но както и да е , може да е моментно(вече няколко години) , знам ли..Смея се на простотии , смея се на много неща , но като цяло съм нещастен , сещаш ли се?Първоначално написано от lubomirky
![]()
Добре, помисли си 20-30 мин какво те кара да се чувстваш така, ебаси... Ако толкова не можеш да измислиш, накарай ваш'те да те заведат при специалист.
Хаха мислиш ли , че не съм мислил.За кво иначе ще пиша във форум!?Не ми трябва специалист , мога да преживея и така , но просто искам да видя мненията ви.Това нещастие се отразява лошо на приятелите ми , сам почвам да усещам , че съм станал яко груб и немога да се овладея...ШансПървоначално написано от lubomirky
![]()
мен не можеш да ме заблудиш - ЕМО си...
живей си само с музика, щом нищо друго не ти харесва...
ебаси как може да има толкова депресирани хора, и то депресирани за глупости, а замислял ли си се за децата, които няма какво да ядат??
да ти имаТ маловажните проблеми...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Нищо лично , но ти Идиот ли си ?Първоначално написано от PurpleDream
Безчувствен съм , не ми пука за нищо , не съм щастлив , ЗА ТОВА Е ТЕМАТА.Не съм казал нищо за гладуващите деца и т.н. , но това е тема за друго нали ? По твойта мега оригинална логика ще трябва на всяка тема , в която човек има даден проблем да му казваш за гладуващите деца.Припомни си пак първото нещо , което те питах.И накрая отново казвам - не съм ЕМО , не мисля да ставам емо ! Аман от прословути всезнайковци като тебе.....
аман от депресирани глупаци като тебе...Първоначално написано от chilledMind
Добре , само дето не намерих къде казах , че съм депресиран ? Май ти си глупакът , по-добре не се обаждай тука , моля те.Явно онзи пич , дето беше написал по-горе беше прав : "Първоначално написано от PurpleDream
Вместо малко да подкрепите пича вие само храните тука.. да ви имам и форума убит." А тебе няма повече да те коментирам , личи си , че си комплексарче =)
да да добре, режи си вените и по тихоПървоначално написано от chilledMind
![]()
Добре , отивам да ги режа . Добре че сме във форум , иначе с удоволствие бих те напсувал как си требе...Ае сиктир , повече няма да се занимавам с дебили като тебе...Грешил съм..![]()
супер....
има ЛС може да кажеш каквото имаш да ми казваш....
Знам какво автора има впредвид...аз лично изпаднах в такова състояние, в което не ти пука общо взето за нищо...нито какво ядеш,нито кога ставаш,нито кога лягаш,нито какво ще правиш,ученето,парите,дрех те и т.н. Това стана след като лежах в болница след месеци тежко и болезнено(физически) лечение...След като ме пуснаха от болницата гледах как другите си живеят живота и грабят от него с пълни шепи докато аз стоях отстрани и не намирах никакъв смисъл в това.Когато ходех на училище си слагах маската на "happy person", но вътрешно се чувствах като нещастник...смеех се на малоумните шеги ама едно такова през сълзи(не буквално естествено). Мислех си точно аз ли трябваше да се разболея...защо на мен? Истината е че нещата за мен се оправиха от самосебе си.Според мен трябва да се срещаш с повече хора и да се забавляваш...как?-само ти знаеш.Когато човек е депресиран трябва да се среща с хора, защото ако седи сам депресията се задълбочава...докато не се превърне в начин на живот, така че живей си живота и се съсредоточи в/у нещо, което ще ти е от полза в бъдеще като образованието или работи над фигурата си...можеш да ходиш на фитнес,бокс,бойни изкуства и др. всичко, което ти е интересно и си искал някога да пробваш.
Че какво му дреме на света за теб?
Давам безплатни покани за l0ckerz.com.Който иска >>ЛС.
^^ пише се предвид, не впредвид![]()
Purple Dream-автора 1-0
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
<<<Неграмотен бивш депресантПървоначално написано от fenastz
![]()
Че какво му дреме на света за теб?
Давам безплатни покани за l0ckerz.com.Който иска >>ЛС.
Както и да е .Мерси за всичко.Не си правете повече труда да коментирате , мисля по-добре сам да се оправям...Лека вечер![]()
Първоначално написано от chilledMind
Намери си приятели...в много по-мизерно положение съм,почти всеки ден ми е в стил "има дни",но мълча просто,и си изливам всичко пред истинските приятели...не съм ги броил,не ги подреждам по "най-добър" и надолу,знам че ми са колкото пръстите на едната ръка...но в крайна сметка накрая те ме спасяват.Поговори с някой,утре ще ти мине..до следващия път.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Ами,ти сам казваш,че си самотен и на никой не споделил какво ти е.Тоест нямаш някой близък,в който да си напълно сигурен,а явно ти трябва.Като казваш,че щастието ти е моментно,разбирам,че излизанията с приятелите ти и обичайните ти действия не те задоволяват напълно.Значи ти трябва цел,нещо,което зачиташ,за което да се бориш,може би някаква кауза?Надявам се да го намериш.Дано ти мине по-бързо!