Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Не схващам. Нещастен ли си, или просто апатичен? Има разлика между тези неща, нали знаеш. И ще те оправдая да си нещастен само ако си нямаш никого, не си нахранен, облечен и нямаш покрив над главата си. И пак можеш да си щастлив, стига да си достатъчно самоосъзнат. Имаш родители, имаш приятели, макар и малко - но и не ти трябват много, стига да са верни. Знаеш ли какъв ти е проблемът? Че точно както всички останали пубери се опитваш да намериш себе си и мястото си в света и в момента това търсене те обърква.

Щастието не става така: "Ще бъда щастлив", и хоп! Трябва да си го спечелиш. Не да стоиш и да пишеш безсмислени постове във форум и да се обръщаш срещу всеки всеки, който казва мнение. Но виж, мрачното настроение се постига много лесно, когато си го набиеш в главата и се инатиш, че това е положението и няма какво да се направи. Ти точно така постъпваш.

Различен си от другите просто защото природата така те е създала: няма двама еднакви. Дори близнаците имат различни характери. Ако искаш да си приличаш с някого, слагаш розовата ризка, шалчето, броеницата, огромните очилца, слушаш си Гергана, Ивана, Богдана, Калояна и Амет и влизаш в най-голямото стадо.
И тогава ли ще има мир и любов? Едва ли, просто трябва да спреш да мрънкаш и да мърмориш като обран поп, че всичко ти е празно, а да си го напълниш. Не знаеш с какво? тоагва пробвай различни неща. Само не бездействай и не се занимавай с постване на безсмислени теми, в които дори не искаш да разбереш обективното мнение.
Добре , харесва ми мнението и най-вероятно си права.Всъщност не съм се обърнал към никого , казвам всичко с най-добри желания.Всъщност пиша тук , за да получа някакъв съвет или логично обяснение.Между другото думата 'пубер' ми звучи много грозно....Хайде мерси на всички , които са се отзовали.Ще 'замълча' и ще опитам да се оправя..И пак казвам - всичко с най-добри чувства го казвам . Желая ви лек ден на всички