.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Приятели..

Приятели..

Има(х) една приятелка по интернет .. с която сме родени в един и същ ден ; тежим еднакво и сме еднакво високи. Характерите ни са абсолютно еднакви .. или поне бяха. Познаваме се от 1 година ..
    Всичко беше наред докато не я запознах с един мой фр по интернет пак .. Той спря да ми обръща внимание .. По едно време почна да ме нагрубява по някаква причина .. Тя реши да остане с мен..
    Но по едно време почна ту със мен да се кара .. ту със него ..
    имаше време , в което всичко беше мн хубаво..
    На 2 септември нашата мечта се изпълни .. срещнахме се

Ноо .. след време .. тя почна да ми разправя че не ме чувствала като бфф .. но по-късно разбрах че тя просто е искала да ме зареже за да остане с него Главата ми неможе да побере всичко това ..
    Вече месец не си говорим .. Имам чувството че сърцето ми кърви .. опитвам се да съм силна .. Толкова сълзи пропилях .. сякаш умирам отвътре .. Личи си че вече не и пука! А на мен ми пука до болка ..
    Иска ми се да и пиша .. да и се обадя .. но знам че тя не ме желае повече в живота си Много трудно е да се откажа от нея.. просто тя беше човека , който най-добре ме разбираше.. тя е във всяка една моя мисъл.. Без нея всичко е пойнтлес ..

Какво мислите? Какво трябва да направя? Да се откажа?
    или да и пиша? но е очевидно , че не й пука HELP!!
    One man forget to breathe

One heart refuse to beat

One love is incomplete

Град
    In the middle of Nowhere
    Щом на нея не й пука,не трябва да ти пука и на теб .. Колко такива хора има,ако за всички реагираш така,няма да имаш време да живееш нрмално ... Продължаваш напред и такам
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Щом на нея не й пука,не трябва да ти пука и на теб .. Колко такива хора има,ако за всички реагираш така,няма да имаш време да живееш нрмално ... Продължаваш напред и такам
    Точно така..живота продължава, не го пропилявай точно заради такива хора, още колко такива ще минат през ръцете ти и на идея си нямаш..

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Точно така..живота продължава, не го пропилявай точно заради такива хора, още колко такива ще минат през ръцете ти и на идея си нямаш..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Благодаря ви много на всички
    One man forget to breathe

One heart refuse to beat

One love is incomplete

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    намери си друга 'интернет приятелка'
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

горката.. не си случила на приятелка а... Жалко че не си го разбрала по-рано. И аз имах една такава "приятелка", но никога не съм й се доверявала много, щото знаех каква е, но все пак като се замисля колко добре сме си изкарвали, въпреки някои определени случки, и ми става малко кофти сега даже не се поздравяваме. Та във твоя случай, ако наистина си сигурна че тя 'не те иска' , не й се обаждай, с времето ще го преодолееш, колкото и да ти е гадно сега. А ако й се обадиш, сигурно ще й стане кофти и ще се държи мило с тебе за извесно време и после пак ще стане същото. Незнам, така мисля аз, по добре я остави, с времето всичко ще се оправи

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    намери си друга 'интернет приятелка'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си