.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Въпрос към БИВШИ осмокласници

Искам да ви попитам за клоко време горе-долу се отпуснахте с класа си, започнахте да се срещате със съученици и да се виждате не само в училище?

точно 1 максимум 2 седмици...
    беше мн лесно, някак си с определена група хора си паснахме идеално по интереси и почнахме- Борисовата, кино, разходки, какво ли не
    споко ако не сте се отпуснали още..има време
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Град
    Стара Загора
    Айдееее...поредното депресе Не ви ли омръзна едно и също да пиатате, че и все глупости Пффф ! Писна ми

И коя част от въпроса по-точно те кара да мислиш, че съм се депресирала или нещо такова? Просто питам.

като се замисля на мен ми отне доста време и то с 5-6 човека да съм се сближила
    а с някои изобщо не се сближихме
    иначе си имаше съвсем нормално общуване с всички
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    around the world !
    С по-голямата част се познавах, защото бяхме в предишното училище заедно. С другите веднага се запознахме, нямаше никакви проблеми и макс за 2 седмици всичко беше все едно сме заедно от 1-ви клас. Щом още на 15-ти почнахме с базиците, а не седяхме и не зяпахме като тряснати.. Мога да твърдя, че сме наистина прекрасен клас, нямаме кифли, метъли и общо взето нещо, което да подражава на някой. Нямаме и групички, абе .. луда му работа, перфектен клас и така.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от fen4e123
    И коя част от въпроса по-точно те кара да мислиш, че съм се депресирала или нещо такова? Просто питам.
    Ставате банални вече. Всички питате едно и също. Не знам колко такива теми имаше
    И естествено, че ще си намериш приятели. Не вярвам да си толкова сдухан/а.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    ами аз съм доста общителен човек и още първия ден взех да се отпускам.И сега може да се каже,че имам един супер зардужен клас.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Още първите 1-2 месеца по простата причина,че имахме много часове и искаме-не искаме сме заедно.

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    4-5 дни

Ами, още на 15-ти почнах да се отпускам.
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Супер фен Аватара на someonerandom
    ами доста бързо-ние сме си малък клас,и като никой киного не познава просто няма варианти иначе ест с някой хора стана по-бавно с други още от третия-четвъртия ден.Само дето ми отне опчти цял срок да запомня имената на всички

"нямаме кифли, метъли". Значи рядко пиша за глупости ама като го прочетох и се съсирих. Псувам те в момента непорастнало тъпо копеленце!
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    На първия ден се запознах с всички. Разбирах се с всички. Най-много се сближихме, когато започнахме с общи излизания, кафенета и т.н. Освен това все се намира някой, с когото пътуваш в рейса.

Град
    във филма ..
    Абе до такава степен да е "здуха".. то прекаляват вече!

Who's next!

аз все още не съм смисъл, отпускам се само с определени хора, с които ми е кеф, другите... с тях ми е кофти а в началото, ами всички бяхме много свити, ама може би до 1,2 седмици вече се поопознахме е, те някои се познаваха, ама като цяло и аз мисля че за 1,2 седмици вече се пооправихме

мен два месеца ми трябваха да се отпусна и все още не съм докрай отпуснат ама кво да се прави
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Въпрос към БИВШИ осмокласници

Цитирай Първоначално написано от fen4e123
    Искам да ви попитам за клоко време горе-долу се отпуснахте с класа си, започнахте да се срещате със съученици и да се виждате не само в училище?
    ъъ... на 15ти още.. ама не с целия клас.. тва го направих по-късно и сега осъзнах, че е било грешка.. както и да е

Град
    Враца
    Оо, може би около месец отне..Нооо първата седмица беше феноменална!! Запознахме се още на първия ден, ама дали си запомнихме поне имената е друг въпрос.. Ии ситуация.. ходиш си някъде.. дали е в коридора на училището или някъде из града примерно няма значение.. ии гледаш някфа позната физиономия, и просто не можеш да се сетиш откъде познаваш човека.. а той в класа ти..
    Таа, известно време бяхме голяма гледка.. Сутрин някой влиза ии всички го зяпат.. Много неловко беше.. А в часовете всички едни такива.. несигурни, мълчаливи.. А сега не млъкваме..
    Сега сме се разделили на групички, ноо никой с никого не се мрази.. Просто си се движим заедно и така.. Иначе сме си супер клас

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    за отпускането към 1 седмица, а иначе почнахме да излизаме след около 2 седмици

Град
    София
    Малко, ама още са ми странни
    THE TRUTH IS OUT THERE

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ами ние 75% си бяхме от стария клас, не беше голямо опознаване. До 1-2 седмици и другите се приспособиха. Попринцип за 4 години не бях харесвала класа си. Никой т съучениците ми не го харесва . Но мисля че от тази година вече нещата се пооправят. Просто всеки си е уникален и като изключим няколко човека мисля че до края на 5тата ни година заедно /от 5 клас сме заедно, сега съм 9ти/ може и да станем един хубав клас Така че не се притеснявай до 12 калс, най-късно, ще се сприятелите Базикам се, при теб положението сиг е по-добро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си