.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Не ми го даде.

Такаа днес към 2и 30 приятелят ми ми каза да отида у тях за да правим секс.В 2 и 40 бях пред тях,след 10 минути звънене той реши да ми вдигне и ми каза че майка му се е прибрала и че след малко ще излезне.Изчаках я и жената излезна в 3 и 5.Отидох у тях и почнахме да правим секс.След 5 мин видях че по презерватива имаше малко кръв.Казах му че сиг ми е дошло,защото скоро трябваме да ми дойде.И той пожела да спрем,молих му се,молих се и се молих но без резултат.Не искаше,кръвта беше съвсееееем ама съвсем малко,но си я имаше.Бил се притеснил да ми нямало нещо.Казах му че ако ми имаше нещо,нямаше да ми е кеф,а щеше да ме боли и той пак НЕ.Иии си тръгнах.
    Значи аз може да го чакам 30 мин пред тях да ходя у тях когато му скимне,сутрин като ходим на училище да го чакам на студа 10 минути да се наконти,а той не може да ми даде още 10 минути секс.Е НЕ Е ЧЕСТНО!
    Права ли съм според вас?
    ПП:ходим от 9 месеца
    ПП2: на 16 съм,той на 18
    Мерси
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Супер фен
    Пха.... ми според мен не си права

Това да чакаш някой '' да се наконти'' и т.н. не подходящо сравнение в случая. Просто тук имаш загриженост. А и да не е от загриженост,а просто да му е неприятно,когато има кръв - отново не смятам,че е нещо лошо.
    И що за отношения имате...да станеш и да си тръгнеш заради такова нещо

не си права !!

Според мене секса и чакането за даскало или излизане нямат нищо общо.Едното не може да определя другото.
    А това,че се е притеснил пича да не ти стане нещо може да говори само добро за него и ти подсказва,че имаш до себе си човек дето държи наистина на теб ,а не си му само секс играчка в ръцете!

Град
    [На Метри От Земята]
    Права си! :P
    Просто аз

хаха според мене не си той се е притеснил за тебе повече от колкото ти самата божке тоя секс може да го правите и утре

не си ..
    Pitt

що не му хвана кура, да му го отрежеш и да си продължиш самичка.

Тъпо мислиш.Егоистично.Не се ли сети, че на него може да му е гадно, гнусно, неприятно и т.н. от кръвта?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от Glamm
    не си ..
    +1

Нищо хубаво не мисля за теб в този сличай.
    Егоистична постъпка
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Нито си права,нито не си....
    Това по колко време го чакаш не е от значение,странно е обаче,че ти чакаш него,а не той теб.
    Другото което е,че ти не разбираш,но най-вероятно е спрял от загриженост.Надали и на него му е било много приятно да спре по средата на секса,когато нито той,нито ти не си била свършила.Кофти,но не бива да го съдиш толкова.

Според мен - не си ...
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

нимфоманка

много е зле твоя човек. И не, заради конкретната ситуация, а като цяло.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

поредната злетарка.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Ние с моята приятелка правим секс без значение.Даже когато е в цикъл аз свършвам в нея(без презерватив). Незнам на човека какъв му е бил проблема.

Не си много права. Това, че момчето е загрижено трябва да те ласкае. Плюс това ако отношенията ви са стабилни ще имате още много поводи за секс.. Не е дошъл краят на света все пак, но да, неприятно е да не довършите започнатото, но ако държите един на друг би трябвало да има разбиране.

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Следващия път го вържи
    Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Като не ти изнася с него го зарежи,а колкото до това дали си права.. ми НЕ не си
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на Dollystar
    Донякъде си права, донякъде не.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не си права.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    от курволяци ми е писнало на хуя
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Не слушай Punisherrr, тя не е правила секс, затова не разбира какво е да те почнат и след това да те оставят по средата на акта.Недовършена работа.Кофти е откъдето и да го погледнеш, особено за момичетата
    абсолютна съгласна ....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми не си права. На момчето може да не му е било приятно от кръвта, а може и наистина да се е загрижил за теб... Жалко, че ходите от 9 месеца, а ти си станала и си си тръгнала заради такова нещо...
    За училището сама си си виновна - кой те кара да го чакаш?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

вообще не си права, моето момиче. Да гадно е да ти каже тръгвай си и да не продължите започнатото, но се притеснява за теб това показва, че държи на тебе знаеш ли колко момичета ти завиждат, че имаш такъв приятел?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си