.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Не слушай Punisherrr, тя не е правила секс, затова не разбира какво е да те почнат и след това да те оставят по средата на акта.Недовършена работа.Кофти е откъдето и да го погледнеш, особено за момичетата
    пфф .. да беее дай той да си я ч*ка и псоле всичко да е в кръв .. Просто момчето е проявило загриженост .. съгласна съм с Punisherr!!!

п.с. някои хора мислят не само с долната глава ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    п.с. някои хора мислят не само с долната глава ..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Пха.... ми според мен не си права

Това да чакаш някой '' да се наконти'' и т.н. не е подходящо сравнение в случая. Просто тук имаш загриженост. А и да не е от загриженост,а просто да му е неприятно,когато има кръв - отново не смятам,че е нещо лошо.
    И що за отношения имате...да станеш и да си тръгнеш заради такова нещо
    Напълно съгласна съм! Той се притеснява за теб ( или просто не му е много приятно да има кръв по презерватива) и ти се цупиш и си тръгваш! Мисля,че си постъпила много глупаво!

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Напълно нормална реакция от негова страна !

Support your local club!!!

Re: Не ми го даде.

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    Такаа днес към 2и 30 приятелят ми ми каза да отида у тях за да правим секс.В 2 и 40 бях пред тях,след 10 минути звънене той реши да ми вдигне и ми каза че майка му се е прибрала и че след малко ще излезне.Изчаках я и жената излезна в 3 и 5.Отидох у тях и почнахме да правим секс.След 5 мин видях че по презерватива имаше малко кръв.Казах му че сиг ми е дошло,защото скоро трябваме да ми дойде.И той пожела да спрем,молих му се,молих се и се молих но без резултат.Не искаше,кръвта беше съвсееееем ама съвсем малко,но си я имаше.Бил се притеснил да ми нямало нещо.Казах му че ако ми имаше нещо,нямаше да ми е кеф,а щеше да ме боли и той пак НЕ.Иии си тръгнах.
    Значи аз може да го чакам 30 мин пред тях да ходя у тях когато му скимне,сутрин като ходим на училище да го чакам на студа 10 минути да се наконти,а той не може да ми даде още 10 минути секс.Е НЕ Е ЧЕСТНО!
    Права ли съм според вас?
    ПП:ходим от 9 месеца
    ПП2: на 16 съм,той на 18
    Мерси
    Леле боже

Права си! Ех повечето момичета ако мислеха като тебе...

Супер фен Аватара на Everytime
    ае как не е права.. тя го чака за училище,съответно си иска да получи нещо в замяна . Право си е момичето :P

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми не знам...ти сама ли си си тръгнала след като ти е отказал?
    И това е тъпо...ходите повече от половин година ,сериозна връзка и докато майка му е там ти не можеш да идеш...бахти ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Не слушай Punisherrr, тя не е правила секс, затова не разбира какво е да те почнат и след това да те оставят по средата на акта.Недовършена работа.Кофти е откъдето и да го погледнеш, особено за момичетата
    недей че ядох триене заради нея
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Punisherr ми е трила толкоз спам в тоя раздел ама знае какво говори така че я слушайте .Тя дава едно от най -свестните отговори в тоя раздел ;]

П.П. Авторке ,като искаш да те изчука някой отиваш на магистралата и там все някой изпаднал чичка ще ти върже

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Punisherr ми е трила толкоз спам в тоя раздел ама знае какво говори така че я слушайте .Тя дава едно от най -свестните отговори в тоя раздел ;]

П.П. Авторке ,като искаш да те изчука някой отиваш на магистралата и там все някой изпаднал чичка ще ти върже
    И как можеш да кажеш че някой който не е правил секс може да дава компетентни мнения по тая тема? Това е все едно примерно аз да давам компетентни мнения за управлението на космически кораб...
    Мислех да пиша,пиша,пиша,но ще го кажа простичко > Ти може да си правил секс безброй пъти,но си оставаш на същия акъл ,а аз може да съм девствена,но в главата имам нужното,за да преценявам някои неща по-добре от теб или който и да е друг ''Playboy'' ... И добре,че има хора,които ме слушат и са благодарни,че са ме послушали.

Край на темата за мен.
    Ако още имаш желание да определяш до къде съм в секса и интимните отношения с момчета - ЛС

Баси...кви раоти...ценете си момчетата ей!После ревем че тва и нова...а гледай за кви ралти говорим... !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Подкрепям Punisherrr.
    A по темата-ми и на мен ми се е случвало,кървя и той иска да спрем,защото може МЕН да ме боли,на МЕН да ми стане нещо.Нали знаеш,че и на него не му е кой знае какъв кеф да спира,ама очевидно повече държи на теб отколкото на секса.
    А ти явно не се трогваш от тази любов,ами мрънкаш,че не ти е кеф.
    Ако искаш секс 24/7-купи си вибратор.Той няма да спира....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

права си

какво лошо има че момчето се притеснява за теб.. Представи си че ходиш с някой на който изобщо не му пука че примерно припадаш ти е зле или получаваш кръвоизлив примерно и настоява да правите секс по яко ли щи е?

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    ае как не е права.. тя го чака за училище,съответно си иска да получи нещо в замяна . Право си е момичето :P

+1 :P

Голям фен
    мн е странно че отиваш у тях с ясната уговорка да се *укате и какъв е проблема да влезеш вътре да си пуснете някой филм и спокойно да изчакате майка му да излезе вместо ти сама да го чакаш вън ? за кръвта нз.. то си е до овек на него може да не му е приятно да се "цапа" може наистина да е загрижен Така че е трудно да се каже кой е прав и кой греши

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Еми не си права. На момчето може да не му е било приятно от кръвта, а може и наистина да се е загрижил за теб... Жалко, че ходите от 9 месеца, а ти си станала и си си тръгнала заради такова нещо...
    За училището сама си си виновна - кой те кара да го чакаш?
    Да и аз мисля така...

Изобщо НЕ си права..Момчето наистина може да се е загрижил за теб,или просто не ми е приятно от кръвта..Както вече казаха
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Благоевград
    Абе гадно е да чакаш сума ти маса време и да си се настроил за секс и изведнъж да се провали, о да гадно е, ама кво пък толко е станало? Ше си довършите работата утре. Не знам защо чак такова внимание му придавате...?!?!

Re: Не ми го даде.

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    Такаа днес към 2и 30 приятелят ми ми каза да отида у тях за да правим секс.В 2 и 40 бях пред тях,след 10 минути звънене той реши да ми вдигне и ми каза че майка му се е прибрала и че след малко ще излезне.Изчаках я и жената излезна в 3 и 5.Отидох у тях и почнахме да правим секс.След 5 мин видях че по презерватива имаше малко кръв.Казах му че сиг ми е дошло,защото скоро трябваме да ми дойде.И той пожела да спрем,молих му се,молих се и се молих но без резултат.Не искаше,кръвта беше съвсееееем ама съвсем малко,но си я имаше.Бил се притеснил да ми нямало нещо.Казах му че ако ми имаше нещо,нямаше да ми е кеф,а щеше да ме боли и той пак НЕ.Иии си тръгнах.
    Значи аз може да го чакам 30 мин пред тях да ходя у тях когато му скимне,сутрин като ходим на училище да го чакам на студа 10 минути да се наконти,а той не може да ми даде още 10 минути секс.Е НЕ Е ЧЕСТНО!
    Права ли съм според вас?
    ПП:ходим от 9 месеца
    ПП2: на 16 съм,той на 18
    Мерси
    Ебати нещастника, ако си хубава бих те чукнал за 10 минути, може и повече

Повече от фен Аватара на YourPoison
    не мислиш правилно : )

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ако не се разбирате по добре скъсайте...

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    Писането на кирилица е задължително!
    Punisherrr
    s0 dEamN cRazyyYy...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си