.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 226

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^ 50% съм арменец по майчина линия, но понеже в Армения е матриархат (не съм 100% сиг) както при евреите, за Арменците и Армения се водя 100% арменец. Иначе 25% българин и 25% македонец. Обаче, говоря, пиша, чета и знам английски най-добре. Роден съм в София, но пътувам страшно много, така че тука просто ми е адреса.
    Aха, ясно.. но все пак жиееш и учиш за момента в България, но в даскалото ти се говори на английски? И българския ти не е лош бе Между родния и българския език, кой ти е по-добър?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    ^ 50% съм арменец по майчина линия, но понеже в Армения е матриархат (не съм 100% сиг) както при евреите, за Арменците и Армения се водя 100% арменец. Иначе 25% българин и 25% македонец. Обаче, говоря, пиша, чета и знам английски най-добре. Роден съм в София, но пътувам страшно много, така че тука просто ми е адреса.
    Aха, ясно.. но все пак жиееш и учиш за момента в България, но в даскалото ти се говори на английски? И българския ти не е лош бе Между родния и българския език, кой ти е по-добър?
    Между български и арменски, определено български, но над всички английски. Покрай мен почти няма бългрски говорящи хора. Само част от приятелите ми. Иначе родата са арменци, а другите ми приятели всичките са англоговорящи. Обаче да седна да уча как се пише на арменски 76 йероглифи в две азбуки, не мерси.

Град
    ВаРнАаАа
    Между български и арменски, определено български, но над всички английски. Покрай мен почти няма бългрски говорящи хора. Само част от приятелите ми. Иначе родата са арменци, а другите ми приятели всичките са англоговорящи. Обаче да седна да уча как се пише на арменски 76 йероглифи в две азбуки, не мерси.
    Лелее ужас е ок, като живееш в България за момента, как така повечето около теб са англоговорящи ? Искаш да кажеш, че в еждневието си почти не говориш на български? Както вече казах, доста добре пишеш... до сега не съм могла и да предположа, че българския не ти първия език.

Град
    София
    Лелее ужас е ок, като живееш в България за момента, как така повечето около теб са англоговорящи ? Искаш да кажеш, че в еждневието си почти не говориш на български? Както вече казах, доста добре пишеш... до сега не съм могла и да предположа, че българския не ти първия език.
    Уча в училището на посолствата на САЩ и UK, а там българи няма кой знае колко много.

Град
    ВаРнАаАа
    Уча в училището на посолствата на САЩ и UK, а там българи няма кой знае колко много.
    Ммм добре правиш значи Ставаш ми от любим, по-любим!

Искам и аз да съм ти любим

та по темата..мисля,че темата трябва да се казва защо НЕ бихте напуснали България. ще спести доста време и хабене на пръсти по клавиатурата да обяснявам,елементарното,че човек който не иска да избяга от мизерията е ЛУД !

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Sir9Maximilian

та по темата..мисля,че темата трябва да се казва защо НЕ бихте напуснали България. ще спести доста време и хабене на пръсти по клавиатурата да обяснявам,елементарното,че човек който не иска да избяга от мизерията е ЛУД !
    Еее.. трябва да се потрудиш, за да спечелиш титлата любимец Обама знае!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sir9Maximilian

Еее.. трябва да се потрудиш, за да спечелиш титлата любимец Обама знае!
    Моето творчество в раздел секс е неповторимо.

Голям фен
    Дечица мили, на бас се хващам, че и представа си нямате какво е да живееш в истинска мизерия. Ама нали въпросът е да дрънкаме клишета на поразия- "да избягам от мизерията", "да избягам от българския манталитет" и тн. Аман от ограничени хлапета с промити мозъци и без капчица национално самочувствие... Нищо лично към никого.
    По темата- Бих учила в чужбина заради едното разнообразие. За по-натам нямам планове.
    Don't worry, be happy!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Дечица мили, на бас се хващам, че и представа си нямате какво е да живееш в истинска мизерия. Ама нали въпросът е да дрънкаме клишета на поразия- "да избягам от мизерията", "да избягам от българския манталитет" и тн. Аман от ограничени хлапета с промити мозъци и без капчица национално самочувствие... Нищо лично към никого.
    По темата- Бих учила в чужбина заради едното разнообразие. За по-натам нямам планове.
    За мизерията си права, но за манталитета не си...

уча в англия. тук просто е по-изгодно да се учи - по-добри са условията. бих искал като завърша да се върна в бг, ама някакси се съмнявам... (пък ха и дано завърша де )

пс. това ми напомня, че преди минути се рег-нах и ми направи впечатление антиспам-а -- кой кого е излъгал и кой не знае кога е основана българия? малко история де

ппс. ха да сме живи и здрави
    ай със здраве - другото не е важно

Голям фен
    Добре де, искам някой най-накрая да ми каже с какво българският манталитет е по-лош от този на американците. И моля без заучени фрази от сорта на "Българинът все гледа да се измъкне от работа" и "Не е важно на мене да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле". Все едно някой средностатистически американец няма да се скатае, ако му се удаде случай...
    Don't worry, be happy!

Град
    София
    Добре де, искам някой най-накрая да ми каже с какво българският манталитет е по-лош от този на американците. И моля без заучени фрази от сорта на "Българинът все гледа да се измъкне от работа" и "Не е важно на мене да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле". Все едно някой средностатистически американец няма да се скатае, ако му се удаде случай...
    Хората са много по-спокойни. Няма скандали, няма караници. Изгубваш се някъде и на 2 минута и без да искаш помощ поне 5 човека ще са те попитали имаш ли нужда от такава. Всички са усмихнати любезни, чак неудобно ти става. Просто взаимоотношенията са съвсем различни на съвсем различно ниво. Няма да ходят и да се колят със сатъри за 5 лева или за 50 лева. Животът е много по-уреден. Просто трябва да отидеш и да видиш.

Град
    Dresden
    Хората са много по-спокойни. Няма скандали, няма караници. Изгубваш се някъде и на 2 минута и без да искаш помощ поне 5 човека ще са те попитали имаш ли нужда от такава. Всички са усмихнати любезни, чак неудобно ти става. Просто взаимоотношенията са съвсем различни на съвсем различно ниво. Няма да ходят и да се колят със сатъри за 5 лева или за 50 лева. Животът е много по-уреден. Просто трябва да отидеш и да видиш.
    Мхм, и не само в Америка е така. Просто булшинството от българите страда от жестока завист към по-успелия, всячески ще се опита да го прецака. Отделно непрекъснато гледа в чуждата паница. А за възпитанието на някои да не говорим. Сори, но си е така, няма две мнения по въпроса.

Град
    ВаРнАаАа
    ^^ Съгласна съм. Но не сме виновни българите за това, просто толкова проблеми си имаме на главата, че ставаме изнервени и нетърпеливи. От друга страна, американците ил изащото са по-глупави, или защото просто са възпитани така, или защото не се чудят как да си платят сметките, са много по-спокойни и учтиви. Ще го настъпиш и ще ти каже извинявай... сякаш той е виновен. Луда работа

Град
    Dresden
    Абе не е точно така. Щото и американците 100% си имат също толкова проблеми колкото и ние. Че са други-така е. Но на българите е вродено да се оплакват просто. Като че ли целия свят ни е виновен. Еми не става така. А и кой е виновен, че страната ни е в кофти състояние-Политиците сигурно. А кой ги избира-ние!! Еми нали знаете-какъвто народа, такива и политиците.

Голям фен Аватара на revolver
    Напускам България догодина заради образование и заради ниският статус на живот не че в Истанбул е много висок но там умните хора преуспяват пък и отивам там с приятели

Аз лично напуснх България не по мое желание, а така казано "насила".. майка ми ме взе при нея и излишно ме предупреди, че за нищо на света няма да ме върне.. Вече 5 месеца съм тук и въпреки всичко настоявам, че си искам в България и адски ми липсва.. Супер ми е кофти и немога да напрая нищо по въпроса.. За тфа един съвет към тези, които искат да напуснат България.. отначало ще ви е супер гот.. да.. но след много кратко време ще осъзнаете, че като България друга няма.. е поне това е моето мнение!
    Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..

Цитирай Първоначално написано от Fusion
    Ако имах възможност бих дръпнал семейството си тук. Не ме разбирайте погрешно, никой не е заминал в чужбина, защото в България всичко е наред.

На 100% съм съгласна !!! Жалко,но факт !!!

Мега фен Аватара на ZipFail
    А в чужбина лежиш по цял ден и ангелчета те гранят с грозде, нали ?

revolver.... Турците 5 века ни колят ти сега им се буташ , и чака със приятели тцтцтцтцт ..... сигурно си и ти някакъв такав

Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    Ще напусна България главно заради отвратителния български народ. Друга причина е изключително ниския стандарт на живот. Има и още много, но ме мързи да пиша.
    10x

Аз сега съм в Португалия.
    Заминах защото наще дойдоха и аз нямах избор защото бабите ми и дядо за твърде стари а и казват че не искат да ме гледат защото им създавам твърде много проблеми .. Честно казано в Португалия ми омръзна, тука съм от 7 години

според мен, отидете вижте и сами си преценете но колкото и държавата ни не е наред пак ще ви е мъчно! и ще започнете да я оценявате и обичате много повече., сиг си мислите ., дабе ще заобичам България, обаче като отидете например в една Испания, Англия или кадето и да е и около вас хора говорещи друг език, с съвсем различни обичаи и маниери от нашите ще започнете да я оценявате. Да не говорим ако нямате Българска телевизия или някои с които да си говорите на родния език е още по трудно =) Някои каза "отвратителния Български народ" ами първо в другите страни надали ще намерите по добри хора пък и Българите емигранти са ДВОИНО по "отвратителни" от тези в България /.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си