.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 226

Hybrid View

Град
    ВаРнАаАа
    ^^ Съгласна съм. Но не сме виновни българите за това, просто толкова проблеми си имаме на главата, че ставаме изнервени и нетърпеливи. От друга страна, американците ил изащото са по-глупави, или защото просто са възпитани така, или защото не се чудят как да си платят сметките, са много по-спокойни и учтиви. Ще го настъпиш и ще ти каже извинявай... сякаш той е виновен. Луда работа

Град
    Dresden
    Абе не е точно така. Щото и американците 100% си имат също толкова проблеми колкото и ние. Че са други-така е. Но на българите е вродено да се оплакват просто. Като че ли целия свят ни е виновен. Еми не става така. А и кой е виновен, че страната ни е в кофти състояние-Политиците сигурно. А кой ги избира-ние!! Еми нали знаете-какъвто народа, такива и политиците.

Голям фен Аватара на revolver
    Напускам България догодина заради образование и заради ниският статус на живот не че в Истанбул е много висок но там умните хора преуспяват пък и отивам там с приятели

Аз лично напуснх България не по мое желание, а така казано "насила".. майка ми ме взе при нея и излишно ме предупреди, че за нищо на света няма да ме върне.. Вече 5 месеца съм тук и въпреки всичко настоявам, че си искам в България и адски ми липсва.. Супер ми е кофти и немога да напрая нищо по въпроса.. За тфа един съвет към тези, които искат да напуснат България.. отначало ще ви е супер гот.. да.. но след много кратко време ще осъзнаете, че като България друга няма.. е поне това е моето мнение!
    Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..

Цитирай Първоначално написано от Fusion
    Ако имах възможност бих дръпнал семейството си тук. Не ме разбирайте погрешно, никой не е заминал в чужбина, защото в България всичко е наред.

На 100% съм съгласна !!! Жалко,но факт !!!

Мега фен Аватара на ZipFail
    А в чужбина лежиш по цял ден и ангелчета те гранят с грозде, нали ?

revolver.... Турците 5 века ни колят ти сега им се буташ , и чака със приятели тцтцтцтцт ..... сигурно си и ти някакъв такав

Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    Ще напусна България главно заради отвратителния български народ. Друга причина е изключително ниския стандарт на живот. Има и още много, но ме мързи да пиша.
    10x

Аз сега съм в Португалия.
    Заминах защото наще дойдоха и аз нямах избор защото бабите ми и дядо за твърде стари а и казват че не искат да ме гледат защото им създавам твърде много проблеми .. Честно казано в Португалия ми омръзна, тука съм от 7 години

според мен, отидете вижте и сами си преценете но колкото и държавата ни не е наред пак ще ви е мъчно! и ще започнете да я оценявате и обичате много повече., сиг си мислите ., дабе ще заобичам България, обаче като отидете например в една Испания, Англия или кадето и да е и около вас хора говорещи друг език, с съвсем различни обичаи и маниери от нашите ще започнете да я оценявате. Да не говорим ако нямате Българска телевизия или някои с които да си говорите на родния език е още по трудно =) Някои каза "отвратителния Български народ" ами първо в другите страни надали ще намерите по добри хора пък и Българите емигранти са ДВОИНО по "отвратителни" от тези в България /.

В Македония няма работа, а тук следвам и работя. От семейството ми само моите родители отсанаха в Гостивар, от нашата къща повече от 12 души се изселиха в чужбина. Яд ме е, че албанците с американски пари изкупиха града ни и ни прогониха. Надявам се някой ден да се върна в града ми и да се върнат всички избягали. С приятелката ми много се обичаме, но е още малка и не може да напусне дома си.

Цитирай Първоначално написано от AniChka37
    Аз лично напуснх България не по мое желание, а така казано "насила".. майка ми ме взе при нея и излишно ме предупреди, че за нищо на света няма да ме върне.. Вече 5 месеца съм тук и въпреки всичко настоявам, че си искам в България и адски ми липсва.. Супер ми е кофти и немога да напрая нищо по въпроса.. За тфа един съвет към тези, които искат да напуснат България.. отначало ще ви е супер гот.. да.. но след много кратко време ще осъзнаете, че като България друга няма.. е поне това е моето мнение!
    Aми, и аз мислех така за иэвестно време, но вече разбрах че до някоя степен не бях права. Tук (Лондон) съм от много дълго време (8 години) но след като научих езика ми стана по-лесно. Бг страшно много ми липсва, но и тук не е чак толкова зле. И ти ще видиш, че ще свикнеш.
    Иначе, майка ми и баща ми се разделиха когато бях в първи клас. Mайка ми имаше хубава работа тук и реши да ме вземе и мен.

А защо да й се налага да свиква на чуждо място, когато в родината й е добре?

Аз попринцип отидох в Испания само на почивка при нашите но държавата ми хареса много и останах там.Беше много яко разнообразие всеки ден макар , че живях във някакво си селце ... но не каквото и да е селце а стегнато.Имаше се всичко само където нямаше магазин за дрехи иначе всичко друго като почнеш от аптека до магазин за мебели.Но 2006 вече ми стана много мъчно за близките ми в България и се прибрах и повече не съм отишъл там.Но някой ден искам да се върна там където израснах ...
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Искам да напусна България, за да получа това, което заслужавам. Искам добро образование и да следвам мечтите си. Да се занимавам с това, което ме влече а в България няма условия за това. Живяла съм дълги години в италия, знам езика и искам да се върна там, за да следвам графичен дизайн в NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano.
    Kun min

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ще напусна България, защото "навън" ще получа по-добро образование.

Ще напусна България, защото мисля, че в чужбина ще получа по-добре образование. (Това ест ще стане ако наще имат пари да ме издържат първата година)

Не бих напуснал България.За сега имам това, което искам - здрав съм,роднините и приятелите ми са здрави,тренирам си, уча си и изобщо не виждам защо да се местя другаде.Верно, че сме години назад от някой държави, така е, но въпреки всичко както казах България ми дава това което искам, за сега Обичам родината си,мразя държавата си. : )

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ако нещата продължават да са зле след години и няма никакво подобрение, бих намерил начин да избягам в чужбина с близките си. Ако няма никаква промяна просто ще сме подтиснатото малцинство в собствената ни държава, нещо което не мога да понеса. То и в Европа нещата отиват натам, направо не знам какво ще правим, мъчно ми е за България, искам да живея тук, но положението излиза извън контрол. Не виждам бъдеще. ;(
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Живея в Германия от половин година, но смятам да се върна в Българиа лятото ... Може да ме смятате за луд, но носталгията ми идва в повечко Каква мизерия ? Вие незнаете какво е това.. Никога не съм усещал мизерия - майка ми има стабилна работа водя съвсем нормален живот. Класа ми тук се държи по същия начин, като стария ми клас в Българиа с изключение, че учителите се уважават и правилата се спазват .Аз съм оптимист, че нашата държава ще се оправи рано или късно ( само Волен Сидеров да дойде на власт )
    Everything it`s possible !

Цитирай Първоначално написано от Amazingskill
    ( само Волен Сидеров да дойде на власт )
    Е точно тогава ще стане по-зле
    If you are 1st, you are 1st. If you are 2nd, you are NOTHING !

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми където е майка ми, там трябва да съм и аз !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Цитирай Първоначално написано от trustN0body
    Цитирай Първоначално написано от Amazingskill
    ( само Волен Сидеров да дойде на власт )
    Е точно тогава ще стане по-зле
    То по-добре бай Тошо да се върне..
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Най-добре цар Борис да се върне.

Цитирай Първоначално написано от Sarge
    Мисля да напусна България след около година някъде. Заради образованието като начало и защото искам РАЗНООБРАЗИЕ. Кефи ме идеята да живея другаде просто!! Не искам да се ограничавам само в България. И щото е предизвикателство. Също така и българския манталитет почна да ми писва в последно време..

Хей, и аз бях като теб преди година,много желаех да живея някъде другаде. Беше ми писнало еднообразието и манталитета на хората в неголямият ми град. От няколко месеца съм в Англия и си умирам да се прибера. Знам,че най-вероятно ти е писнало от държанието на хората,от всекидневното потъпкване на правата ти и от лъжите на всяко ново правителство. И аз бях така. Да има разлика в чужбина. Тук поне те уважават и зачитат праватата ти,но нищо от това не може да се сравни с това да си си вкъщи. Най-вероятно ще си кажеш с какви глупости ме занимава тя,но ти ще си го усетиш,ако напуснях БГ за известно време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си