Цитирай Първоначално написано от kuklichka7
Цитирай Първоначално написано от Sarge
Мисля да напусна България след около година някъде. Заради образованието като начало и защото искам РАЗНООБРАЗИЕ. Кефи ме идеята да живея другаде просто!! Не искам да се ограничавам само в България. И щото е предизвикателство. Също така и българския манталитет почна да ми писва в последно време..

Хей, и аз бях като теб преди година,много желаех да живея някъде другаде. Беше ми писнало еднообразието и манталитета на хората в неголямият ми град. От няколко месеца съм в Англия и си умирам да се прибера. Знам,че най-вероятно ти е писнало от държанието на хората,от всекидневното потъпкване на правата ти и от лъжите на всяко ново правителство. И аз бях така. Да има разлика в чужбина. Тук поне те уважават и зачитат праватата ти,но нищо от това не може да се сравни с това да си си вкъщи. Най-вероятно ще си кажеш с какви глупости ме занимава тя,но ти ще си го усетиш,ако напуснях БГ за известно време
Живял съм вече в чужбина(1 година) и ми е ясно горе долу какво е чувството. Естествено сега ще е по-друго, тъй като ще следвам и вероятно ще работя, но това съм решил. Вярно е, че родителите ми ще ми липсват, но някакви жертви трябва да се направят. Ще видим как ще се стекат обстоятелствата по-нататък, дано да са добре за мен