Цитирай Първоначално написано от BadBadGirl
Да,може би постоянното натякване ''Аз обичам България.България е моята родина и никога няма да я предам.Тук е добре..страхотно е.'' ще помогнат известно време,докато хората,които ги използват не започнат да осъзнават.Защо ли?! Защото както прочетох в някакво мнение малко преди мен '' В Бг. не гледат нивото на клалификация,а всичко става с връзки.'' -именно затова има такъв висок процент на безработица.Не само това..природата ни-ден след ден се съсипва все повече и повече,заради много причини ,които според мен едва ли ще се премахнат някога. Независимо къде ще отидем-било то САЩ,Англия,Германия,ще помним България.Няма да я мразим,както някои си мислят.
Поткрепям мнението ти... редом с връзките и корупцията... тази корупция... а и в образованието е огромна. Една приятелка сега завършва, скъса се момичето да учи, да ходи на уроци за самото влизане. а нейна позната киха 300 лева и има отговорите, а колко още ще го направят... какъв е смисълът от образование ако не го получават амбициозните и умните....