- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо напуснахте/ ще напуснете България?
Аз сега се преместих в Италия ЗАВИНАГИ, но аз не искам.. Мама настоява да уча тук защоото детото трябвало да си седи при маиката.. Не издържам вече.. С тате са разведени но аз искам да седа при нея ама не в Италия мраазя яя тая държава.. Искам си приятелите искам си училището искам си родните искам си родината искам искам искам !!! но неможе.. Имам чувството че сънувам кошмар и скоро ще се събудя от викове на приятелите под терасата и ще излезем на вън..![]()
![]()
И само като си пусна тъжна песен и сичко ми минава като че беше вчера как се разделих с приятелите си.. как те плачеха а аз се качих в колата и тръгнах..
![]()
НЕИЗВЪРЖАМ ВЕЧЕ ! тези които критикуват България -- ами това е нашата страна това е !! като не ви харесва се преместете има хора които биха убили за да се върнат !! И по цял ден плача за България и приятелките ми дори сега в 6 и 30 сутринта пак седя и плача тихоо докато ви пиша.. Неразбирам за какво са тия пусти пари, щом не сме щасливи за каквоо са нии.. предпочитам акоо трябва да спя по пейките и да ровя по кофите но да съм в БЪЛГАРИЯ !!!