- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо напуснахте/ ще напуснете България?
Какъв ти е проблемът? Защо се заяждаш с хората? Всеки има право да ходи където си иска и да прави каквото си иска,още повече,че ти не си човекът,който ще раздава правосъдие.И по-полека с обидите,'утрепка' не бих нарекла себе си,а може би теб.Че обиждаш по толкова злобен начин наистина борбените хора,тези,които се борят 'със зъби и нокти' да успеят ИЗВЪН България.Наистина ми дотегна от такива като теб.Първоначално написано от ZipFail
![]()
По темата: Напуснах България,не защото 'мразя родината си',както много хора казват 'Обичам родината,мразя държавата'.Така съм и аз. Знам че тук нямам никакво бъдеще.Тук не оценяват нито колко си ценен на държавата,нито колко си трудолюбив,нито колко си умен.Оценяват само с колко пачки пари разполагаш,нямаш ли ги,чупката.Малцина са тези,които,изработват парите си с пот на челото.Най-вече паралиите са фото моделчЕтЪъЪ,НикОлЕткИи и т.н. Които продават телата си ама и това ще отмине..Ниастина не понасям циганите.Но още повече не понасям държанието ни към тях,трябва да ги почитаме,а те всеки ден по най-варварският начин да ни колят,разпарчатосват,горят .. Нямам думи,това не е живот в България.. не можем да се прославим с нещо,освен с контрабанда на наркотици и прочие! По отношение на футболът сме пълна дупка,изгубихме дори от Черна Гора! Да не говоря,че столицата,която се запълва все по-светкавично бързо със селяни от другите градове,които се държат,все едно са си в двора,превръщат улиците в писти,изпреварват,бутат невинни хора,после остават ненаказани.Ето това е една от многото ни грешки,тук никой,престъпил законът,не остава наказан..а,освен за някакви дребни кражби,а за толкова жестоки и извергски деяния никой не влезе зад решетките,защо?!?! В Щатите Линдзи Лоън,която е претъпкана с пари,безмилостно я осъдиха,после си плати някаква гаранция и я пуснаха,и то за това,че просто прекалява с пиенето,при нас щом за обикновени престъпници няма наказание,какво остава за 'известните богаташи'..
• Обичай,за да те обичат! •