здр
аз напуснах българия преди 7 год и доидох в гърция!Причината беше,че не бях мн добра ученичка,не ходих мн на даскало и майка ми ,която беше в гарция сас по-малката ми сестра реши да ме вземе при нея,след което доиде и баща ми.Мога да кажа,че първите години ми беше мн трудно.Нямах приятели,липсваше ми компанията ми в бг...начинът ми на живот,но след 1 год взех да свиквам.Почнах работа,изкарвам си сама парите от както съм тук.Намерих си компания гърци,а не българи,защото българите тук само говорят зад гърбът ти и завиждат!Успях сама да си купя нова кола,а не втора ръка(нещо,което не бих могла да направя в бг с тея заплати).Живея си нормално...позволявам си мн неща.От 1 год си имам сериозна връзка с момче от тук ,техните мн ме уважават,той е колкото мен и всичките му приятели ме приемат мн добре,нямат никви задражки за тва че съм от бг!Дори преди 1 месец доидохме до българия с моя и му хареса и сега пак иска да ходиме!Сега за коледа ще ходим на почивка със семейството му на ски Не съм си и помисляла да се връщам в бг за сега!Добре ми е тук и дано да продалжи да е така ... красиво е ... живия на остров закинтос,на йонииско море е и лятото си ходим на плаж редовно пък и е курортен остров и се сещате кво става лятото
сорри че вии обяснявам със подробности,но искам да разберете ,че живея мн по-добре тук ... !

това е от мен !!!!