Хора не сам искал да ви обидя,и аз имам роднини които са в чужбина.Определено уважавам хора които са тръгнали да работят за по-добър живот и стандарт за своето семейство.Просто ми става отвратително,като знам че никъде не ни уважават и не ни третират като нормални хора.Познавам много мой връстници които рядко си идват в България,повечето имат самочувствие по-голямо от Айфеловата кула и се надуват повече от мъжки пуяк в размножителния си период.Постоянно ни повтарят да бъдем толерантни към турците,циганите и всичките малцинства.Ами нека да не забравяме да бъдем толерантни помежду си,нека да бъдем единни.Защо ли?Защото заедно сме по-силни.Нека заедно впрегнем сили и да спрем всичко това.Ние сме лицето на България пред света,ние сме бъдещето на страната.Ако всички ние избягаме от дейвствителноста,избаягам от родината ни?Какво бъдеще я очаква тази държава?Не може винаги да се бяга от истината,трябва да се изправиш лице в лице с истината.Незнам какво бъдеще я очаква нашата малка родина?Боже опази България,опази тази ценна земя която толкова обичам,опази тези земи,дар от тебе дадени.Тази България,за която великите българи са дали живота си.За това късче земя,за което съм готов да дам дори и живота си.Великите българи отдавна ги няма,останаха само мишките.