Аз напуснах България защото ми писна да бъда ограбван от тъпите политици, писна ми да живея като мишка да нямам право на глас, писна ми на държавата да не и пука за народа... В България няма реализация искам едно по добро бъдеще за децата ми, а в България просто няма как да стане. В България за да живееш добре трябва да се занимаваш с незаконни работи само това е решението, а то кфо е бачкаш като ненормалник получаваш някфи 700 лева дето не ти стигат само да си покриеш разходите за ток,вода,наем, бензин... бачкаш като роб и накрая алчния ти шеф винаги ще намери за какво да те глоби щото и той е гладен... абе ужас... А на вън нещата са къде къде по добре. Бачкаш си честно по позволените 8 часа никой не те задържа повече... плащат си ти хората. Ако имаш дете получаваш стабилните детски. В България 30 лева детски и кфо можеш да направиш с тях... Ми тя една карта за градския транспорт е 20 лева хаха смешна работа. Силно се надявам един ден България да се оправи за да мога да се върна... Липсва ми родината, приятелите, роднините , природата ни..., но просто няма начин. Хора мислете за Бъдещето си.