Аз ще напусна заради простотията, чалгата, злобния народ и ще следвам в чужбина. Народът е злобен, но поне имаме хубава природа. Но с едната природа и славно минало не се живее добре! А и хубава природа има не само тук, нека не бъдем коне с капаци. Родината е там, където е семейството и приятелите, затова бих взел семейството си с мен. Моята страна (моята "България") е там, където са роднините, приятелите ми и тя не се ограничава до физическата държава България. И на край света да замина, ако съм с тях или поне с най-важните от тези хора, ще се чувствам добре!

И плюс това ако тук нямаш приятели, всичките ти приятели са чужденци, хората тук се държат гадно с теб, а роднините ти също се готвят да заминават, за какво да оставаш? Мисля, че всеки има право сам за себе си да реши къде ще живее, оставете хората да си живеят живота, както намерят за добре. Защото човек не си избира държавата, където е роден, но може да избира къде е живее. Единственото, което ми остана в БГ са хубавите спомени от отдавна отминали години, става въпрос за преди 8-9 години. Със спомени обаче не се живее.