- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скарахме се за нищо
пиша просто защото искам да го излея някъде и имам нужда от малко успокоение ...
Заедно сме почти от година и имаме силна връзка лошото е че понякога се случва така че по цяла седмица не се виждаме той е на работа или аз ... и тази седмица беше така и много много ми липсва и като не мога да го видя се изнервям и снощи ми беше мн тегаво и като си писахме по скайп той ми влезе по-остро искаше да се пошегува ( в нормални обстоятелства бих се смяла но тази вечер просто бях нервна и всичко ме дразнеше) и аз се заядох на 2 пъти като той ми обясни че няма защо да се притеснявам опита се да ме успокои и аз се извиних просто защото е страшно глупаво да си правим проблем за такова нещоизвиних се но той нищо не писа, след това му писах за лека нощ и той пак нищо не ми писа нз дали се разсърди или е нямал възможност да пише повече ... днес се опитах да се свържа с него по телефона не ми вдигна писах му не ми отговори пак му звънях... сега телефона му е изключен... нз защо се сърди като не виждам такъв голям проблем в цялата ситуация ... сега аз цялата съм едно кълбо от нерви и само се ослушвам за телефон и скайп и аз нз защо и от какво се притеснявам ... това е накратко плаче ми се и толкова
извинявайте за загубеното ви време знам че няма с какво да ми помогнете просто имах нужда да го кажа
.. ;xПървоначално написано от vellvet
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Нищо чудно да си го засегнала, но според мен няма смисъл от драми. Едно дрено и дребнаво спречкване не е повод за раздяла, дишай спокойноЩе ти се обади, просто не му досаждай, защото може още повече да се подразни и съответно повече ще се увеличи времето, в което няма да те търси. Търпение!!! Това му е майката
Успокой се, пии една бира и се усмихни
Лошото в мислите привлича лошо и обратното.
Поздравhttp://www.youtube.com/watch?v=4z_usl6i9IY
Моляяя, песничката е много оптимистична и хубава, чуй я, няма начин да не се усмихнешИ само хубави емоции, без негативни мисли
![]()
Само ще ти кажа нещо от мой личен опит...никога нещата не са толкова зле колкото изглеждатНаистина, така е. Излез, разсей се малко и точно когато забравиш за проблемите всичко ще се нареди. Когато човек задържа мислите си върху негативни неща, той ги привлича, както и обратното
Иначе няма за какво да си ми благодарна, радвам се ако поне малко съм помогнала. Всичко ще е наред
![]()
Ми то от нищото се раждат най-големите спорове и караници
Охх милата .. е щом сте от толкова време заедно съм сигурна, че ще му мине .. просто за момента така е преценил, че е правилно ..![]()
.. спокойно ще звънне или ще ти пише и ще видиш, че не си е заслужавало да се притесняваш толкова ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ти за пунктоация чувала ли си???
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
А ти за правопис чувал/а ли си? Като правиш забележки, гледай поне да си безупречен/на... иначе е жалко.ти за пунктоация чувала ли си???
Пише се пунктуация.
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
.. момичето се оплаква, че й е кофти .. мислиш ли, че в този момент е мислила за това???![]()
Priceless .. <3
не съм казала, че съм безгрешна...ама на такъв роман само една запетайка и 234324 многоточия...Първоначално написано от DNJ
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Недей така дребнаво бе, човече...защо с тази злобаПомогни с каквото можеш, а ако нямаш какво да кажеш просто недей пиши - просто е. Прави ми впечатление, че тук се пише с цел заяждане, а самата цел на форума не е такава.
само ти ми трябваш да се заяждаш за правописа ми... мисля че и без запетаите се разбира какво искам да кажа а относно многоточията ще си ги слагам както си искам ... това е форум не матура по БГ пък и когато на човек му е тежко тъжно и притеснено не мисля че първото за което се сеща е пунктуациятаако темата беше ебавка ОК заяждай се колкото искаш и за каквото искаш но не е.... на мен ми е гадно със или без запетаите
Благодаря.
Не виждам смисъл да се връзвашПървоначално написано от vellvet
![]()
++ =D>Първоначално написано от DNJ
![]()
![]()
Priceless .. <3
Живей си живота и не се затормозявай с незначителни неща, на които така или иначе ще се смееш след години![]()
аз и мойта ако знаеш как бяхме скарани...
ама любовта при нас надделя няма страшно![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
само бъди спокойна и уверена той те обича запомни гоПървоначално написано от vellvet
когато вършип нещо не го забравяй
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.