.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен
    знам знам знам че ме обича и не се съмнявам в това ... просто не спирам да се чудя защо се сърди за нещо такова

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    нека покажем колко неграмотни можем да бъдем...
    както и да....и аз обичам многоточия....и шоколад
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

по Твоя проблем - напълно те разбирам и зная как се чувстваш.Привидно сте заедно от доста време и това показва,че сте по-стабилни .
    Ето и аз ще Ви споделя нещо - излизам с една компания от много време и още в началото едно момче здраво ме зарибяваше - е,накрая се оказа,че го е правил от ревност по друга и ме разби .... Евала,викам - намерих идеалния ама си останохме приятели и аз продължих да излизам с тайфата - на всякъде та това момче си намери друга и почти не сЕ връщаше при нашата компания, а аз търсих плахо някоя РЕАЛНА любов . Най-добрия му приятел,страхотно момче което презираше постъпката МУ към мен полека започна да ме харесва Виждах,че тои струва и го познавах дълго време като приятел *** Той ми споделяше,така аз знаех кой е и от шеги и закачки той поиска да е с мен - защо НЕ, другият смени 2 момичета и ме нарани - аз едва сега открих щастието

Да,тръгнахме - това е връзка и всичко,което искам/х ...... ообаче той е студент в друг град и замина за 4 дена-върна се и ми веше ядосан,че съм казала по телефона " Ако искаш мини през нас с колата" ??!!!! хах -

извиних се,макар да не проумях къде греша в съобразителността си ..... Няколко дена след това той каза,че нещо му липсвало и нещата за него ВЕЧЕ не са същите - 1 месец -

Аз се отказвам от тази игра - любовта! НО! винаги като има проблеми - с каквото мога ще помагам

ПС: Неговата обич я нямаше - това е , Но ПРИ ТЕБ НЕ Е ТАКА - КАКВО Е ЕДИН МЕСЕЦ В СРАВНЕНИЕ С ВАШИТЕ ?!

ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми авторке, сама си го казала - имате силнва връзка. Нормално е да се каарте за дивотии. Изчакай ден два, ще му мине и ще те потърси. Това което надявам се си си извадила като поука е да не се връзваш за малки неща. Бъди по спокойна и уравновесена. А да и една връзка се крепи на дребните жестове и малките знаци за внимание.

И така

Между другото - каквато и да е ситуацията, нямаш извинение за правопис и пунктуация.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ми авторке, сама си го казала - имате силнва връзка. Нормално е да се каарте за дивотии. Изчакай ден два, ще му мине и ще те потърси. Това което надявам се си си извадила като поука е да не се връзваш за малки неща. Бъди по спокойна и уравновесена. А да и една връзка се крепи на дребните жестове и малките знаци за внимание.

И така

Между другото - каквато и да е ситуацията, нямаш извинение за правопис и пунктуация.
    кхъм кхъм да не почвам да поправям

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    кхъм кхъм да не почвам да поправям
    Ако кажеш и нещо по темата, цена няма да имаш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на kindergarden
    Веднага....Опа! Не виждам смисъл да повтарям нещо,което вече е написано

Дали ще перафразирам дадено мнение, или ще напиша нещо извън темата,все едно и също значение за авторката ще има

Време= изчакай един-два дена=остави го да му мине раздразнението (моето мнение)

Цитирай Първоначално написано от DNJ
    Нищо чудно да си го засегнала, но според мен няма смисъл от драми. Едно дрено и дребнаво спречкване не е повод за раздяла, дишай спокойно Ще ти се обади, просто не му досаждай, защото може още повече да се подразни и съответно повече ще се увеличи времето, в което няма да те търси. Търпение!!! Това му е майката Успокой се, пии една бира и се усмихни Лошото в мислите привлича лошо и обратното.
    Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=4z_usl6i9IY
    Защо да не е хах с бившата се скарахме за дребна глупост и за 2 години и половина вразка и тя ми каза не искам да сам с тебе след това на другия ден ми саобштават че е с друг тва не е ли налгасена работа хах даже на края ми вика че сичко изчезнало ко е това яде ли се ко се прави? дайте мнени а през цялото време ми казва че ме обича а за 1 ден ме забравя просто не е вазможно

Голям фен
    благодаря много на всички за подкрепата и смислените мнения любовта е по-силна от всичко !!! вчера сутринта говорихме и сърдити всъщност няма каза, че понякога малко го ядосвам като се хващам за глупости, а аз направих от мухта слон вярвайте в любовта

>>>>ако прецените може да заключите темата<<<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си