- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скарахме се за нищо
нека покажем колко неграмотни можем да бъдем...
както и да....и аз обичам многоточия....и шоколад
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
по Твоя проблем - напълно те разбирам и зная как се чувстваш.Привидно сте заедно от доста време и това показва,че сте по-стабилни.
Ето и аз ще Ви споделя нещо - излизам с една компания от много време и още в началото едно момче здраво ме зарибяваше - е,накрая се оказа,че го е правил от ревност по друга и ме разби .... Евала,викам - намерих идеалнияама си останохме приятели и аз продължих да излизам с тайфата - на всякъде
![]()
та това момче си намери друга и почти не сЕ връщаше при нашата компания, а аз търсих плахо някоя РЕАЛНА любов . Най-добрия му приятел,страхотно момче което презираше постъпката МУ към мен полека започна да ме харесва
Виждах,че тои струва и го познавах дълго време като приятел *** Той ми споделяше,така аз знаех кой е и от шеги и закачки той поиска да е с мен - защо НЕ, другият смени 2 момичета и ме нарани - аз едва сега открих щастието
![]()
![]()
Да,тръгнахме - това е връзка и всичко,което искам/х![]()
![]()
...... ообаче той е студент в друг град и замина за 4 дена-върна се и ми веше ядосан,че съм казала по телефона " Ако искаш мини през нас с колата" ??!!!! хах -
![]()
![]()
![]()
извиних се,макар да не проумях къде греша в съобразителността си ..... Няколко дена след това той каза,че нещо му липсвало и нещата за него ВЕЧЕ не са същите - 1 месец -![]()
Аз се отказвам от тази игра - любовта!НО!
винаги като има проблеми - с каквото мога ще помагам
ПС: Неговата обич я нямаше - това е , Но ПРИ ТЕБ НЕ Е ТАКА - КАКВО Е ЕДИН МЕСЕЦ В СРАВНЕНИЕ С ВАШИТЕ![]()
![]()
?!
ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ
Ми авторке, сама си го казала - имате силнва връзка. Нормално е да се каарте за дивотии. Изчакай ден два, ще му мине и ще те потърси. Това което надявам се си си извадила като поука е да не се връзваш за малки неща. Бъди по спокойна и уравновесена. А да и една връзка се крепи на дребните жестове и малките знаци за внимание.
И така
Между другото - каквато и да е ситуацията, нямаш извинение за правопис и пунктуация.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
кхъм кхъм да не почвам да поправямПървоначално написано от valdesbg
![]()
Ако кажеш и нещо по темата, цена няма да имашПървоначално написано от kindergarden
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Веднага....Опа! Не виждам смисъл да повтарям нещо,което вече е написано![]()
Дали ще перафразирам дадено мнение, или ще напиша нещо извън темата,все едно и също значение за авторката ще има![]()
Време= изчакай един-два дена=остави го да му мине раздразнението (моето мнение)![]()
Защо да не е хах с бившата се скарахме за дребна глупост и за 2 години и половина вразка и тя ми каза не искам да сам с тебе след това на другия ден ми саобштават че е с друг тва не е ли налгасена работа хах даже на края ми вика че сичко изчезнало ко е това яде ли се ко се прави? дайте мнени а през цялото време ми казва че ме обича а за 1 ден ме забравя просто не е вазможноПървоначално написано от DNJ