- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата ...
Момчетата какви гадове са![]()
кажете какви неща са ви правили в смисъл гадни![]()
като например на мен днес едно момче ми се изплю на данкитее![]()
![]()
беше отваратително
![]()
![]()
Та аз съм момче.. седя си на чина днеска и гледам как една дъвка пилита през мен в косата на едно момиче![]()
![]()
лол
Умен, '95 набор колко годишна я прави? Просто във всеки клас има някой дрисльо, който мисли че е интересен, когато прави простотии от тоя род.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
УМЕН, тва, че е писала 95 не е 100% сигурно, че е 95, за тва питам, а колкото до "дрисльовците", не вярвам момче над 12- 13 години да го прави тва. освен ако не е някой олигофрен.Първоначално написано от lubomirky
![]()
Първоначално написано от silvana95
![]()
![]()
ако някой дори си помисли да ми направи такова нещо ... ще съжалява и то много!!!![]()
иначе .. хмм обичайното лъгали са ме ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кога за последно си бил в стаята на осмокласници, докато са в час? Олигофрени колкото искаш, не зависи от възрастта, зависи от човека.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
много си бойна бе Иве да не си гледала РамбоПървоначално написано от Hilary_
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мм не ..Първоначално написано от haritov
![]()
от къде пък ти дойде това на ум ..
![]()
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
пу пуда не ти е уроки бе , не за друго
![]()
.. гледай да не си спазя "заканите" от преди малко ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Слаба си казах![]()
++ Просто си нямаш на представа какво БЕШЕ в седми класПървоначално написано от lubomirky
![]()
hold on bastard son I am the evel one!
wtf![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
надъхана си а?Първоначално написано от Hilary_
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
изплюл и се бил на дънките....![]()
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
олелеее... аз пък не мисля че момчетата са гадове .. има разлика между ВСИЧКИ и само ЕДИН!![]()
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
are you DUUUUUMB
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Не поставяй всички под един знаменател бла бла бла не се нервирай за глупости бла бла бла ...бла бла бла..
Вече ми писна да го казвам.Лапета,какво може да се каже...ако очакваш кавалерство от някой 5-7 клас....сбъркала си автобуса.
"Пич."
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
и при нас миналата година, едно момче залепи дъвка в косата на едно момиче и тя се подстрига, а пък същото момче, само че на друго момиче и изсипа кофата с боклука върху главата ...Първоначално написано от Addicted2Chocolate
![]()
мислехме, че тая година ще е порастнал, но НЕ - пак си е същия олигофрен и прави неща, които момче от първи клас няма да ги прави
![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
![]()
![]()
![]()
тъжно е