Направо на въпроса историята е дълга... В началото на лятото си харесах едно момче, което е истински женкар... наистина бях влюбена в него(беше идвал на село за 2 дни),но е от същия град в който и аз живея.На село уж се забивахме незнам си к'во но не сме се целували или нещо от сорта... след като той си тръгна аз помолих общиния ни приятел да му подметне,че съм си го харесала.. той каза че му е казал а господин X така да го нареча е казал че е много несериозен и в момента бил с 2,3 момичета какво друго са си говорили не каза общия ни познат.След това реших че все пак трябва да опитам отново и му писах смс че имам чувства към него,но останах без отговор... след това един друг общ познат ми каза че имам поздрави от него... което незнаех като какво да приема-като съжеление или че наистина ме е харесал...Вече нямам особедно желание за него но тази седмица отново идва на село и разбрах че сме в общия ни приятел на купон и искам да му натрия носа.Та въпроса ми е да го направя ли да му натрия ли носа?Вие как бихте постъпили? Благодаря за отделеното време :P