.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от acer666
    Толкова ли сте се ненаебали, та и когато родителите му са там се шибате
    ++++

Цитирай Първоначално написано от djoniskiora
    нормално е да се шокира, все пак не всеки ден дъщеря й (12 г) се чука с приятеля си (22 г) под носа й.
    1-vo az sum na 17 i 2-ro toi e na 18

Голям фен
    ТОВА Е РИСКА ОТ СЕКс В КЪщИ ...СМЕшНО МУ Е БИЛО НА МОМчЕТО,ПОСМЕИ СЕ И ТИ ,ВСЕ ПАК И ТЯ ПРАВИ СЕКс ,НЯМА НУЖДА ДА ПЛАчЕш ,ПРОСТО ИЛИ Я ИЗБЯГВАЙ ИЛИ ПОГОВОРЕТЕ чЕ СЪС СИНчЕТО И ПРАВИТЕ СЕКс ,ВСЕ ПАК НЕ СТЕ МАЛКИ ,А И ТОВА Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО,НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАш И чЕРВИш
    love is gone!

това е тъпото на момичетат, че си мислят , че само те обичат , че само те са интимни и никой не е виждал путка за тва си я крият.

мило дете майка му му е виждала много пъти пишката,
    майка му е виждала много путка.
    майка му знае, че момчетата правят секс.
    майка му със сигурност знае че момичетата правят секс.
    ОТ КОЕ ТОЧНО ТЕ Е СРАМ?

и така да ти кажа аз пък знам със сигурност че сереш лайна
    и ануса ти се отваря сериозно когато имаш запек и излизат
    лайна колкото цепеници.
    СРАМ ЛИ ТЕ Е????

знам също че кървиш всеки месец и слагаш превръзки или тампони.
    СРАМ ЛИ ТЕ Е????
    бой, йебанье и чалга

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    еее защо ми изтрихте хубавия коментар с Нелсон от The Simpsons напълно подходящ беше за темата...

Като сте били толкова тъпи да го направите, когато майка му е била в другата стая КАКВО ОЧАКВАШ ?!
    Махнаха и моята на Стюи от Фамили Гай По темата: Ако искаш поговори с нея и й обясни че е било с предпазни мерки и т.н. или просто не й казвай нищо-твой избор
    Westside rollin' all day, every day

стресиращо е, но ще се успокоиш скоро
    по-добре като видиш майка му, се прави, че нищо не е станало
    в крайна сметка и тя не е девствена
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Супер фен Аватара на Everytime
    да не ти пука те са го правили що да не и ти

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    еее защо ми изтрихте хубавия коментар с Нелсон от The Simpsons напълно подходящ беше за темата...

Като сте били толкова тъпи да го направите, когато майка му е била в другата стая КАКВО ОЧАКВАШ ?!
    Махнаха и моята на Стюи от Фамили Гай По темата: Ако искаш поговори с нея и й обясни че е било с предпазни мерки и т.н. или просто не й казвай нищо-твой избор
    abe ni6to ne sum mahala be ...

На мен ако това ми се случи няма да и се появява в къщата на жената никога пак. Но може би по-разумното решение е да поговорите тримата, на нея ще и стане ясно, а на теб срама ти ще мине с времето.

Град
    бълХаристан
    и кво? и мен са ме хващали, по точно баща ми ме е виждал да чукам едно момиче (много наскоро дори), само дето съм момче.
    излезе си човека от стаята а после и от къщи, много тактично за да си тръгне спокойно и момичето като свършихме. после като се прибра се захили до уши и нищо не каза ама той тактично когато си имам гадже ми купува ядки, ананасов сок, домати на салата прави и тн, все пак няма да излагам фамилията (като ми разказва за неговите гаджета даже съм забравил бройката им ,но е доста по-напред бил от мене на моите години..). и ме е усещал поне още няколко пъти че чукам в съседната стая като вечер идва да спи момиче вкъщи. та така се разбираме с него супер, научете се и вие да се разбирате с родителите - много е яко.
    е и аз съм го хващал че ходи по жени събота и неделя, щото съм му намирал презервативи в джоба ама си е човешко бе!

Хехе, че и ананасов сок
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Dreamland Varna

Re: Кофти случка ...

Цитирай Първоначално написано от Dilqna92
    Цитирай Първоначално написано от Gen4evi
    .....След като тя видя потресаващата картина напусна стаята по най-бързият начин....

Каза,че сте правили секс нали?Каква тогава е тази потресаваща картина,да не си била ти с пенис колан и да си го чукала?Тогава наистина за горката женица,ще е потресаващо!
    ХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХ ХАХАХХАХА
    да представяш ли си

едва ли е вдияла нещо кой знае какво спокойно
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен
    нормално е да правите секс, това че тя ви е хванала е кофти ситуация но ще отмине дръжте се така сякаш нищо не е станало или седнете и поговорете заедно с нея (зависи от отношенията "снаха - свекърва" и от тоеа тя що за човек е), само недей я избягва и сдухва вс път като я видиш и следващия път заключете вратата

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    da neti puka ne e stanalo ni6to kvo zaradi maika mu nema da prai6 seks li ??? to zardi tva mu e stanalo sme6no i na priqtelqt ti

[abe tupaci momi4eto e kazalo da ne pi6at razgonenite koko6ki i petli]
    s0 dEamN cRazyyYy...

за да нема такива неодобни моменти вече заключваи вратата и предупреди маикаму да чука явно не се е научила когато синът и е с гаже да чука преди да влезе
    Крещящо си тъп Саше

Цитирай Първоначално написано от kypo
    и кво? и мен са ме хващали, по точно баща ми ме е виждал да чукам едно момиче (много наскоро дори), само дето съм момче.
    излезе си човека от стаята а после и от къщи, много тактично за да си тръгне спокойно и момичето като свършихме. после като се прибра се захили до уши и нищо не каза ама той тактично когато си имам гадже ми купува ядки, ананасов сок, домати на салата прави и тн, все пак няма да излагам фамилията (като ми разказва за неговите гаджета даже съм забравил бройката им ,но е доста по-напред бил от мене на моите години..). и ме е усещал поне още няколко пъти че чукам в съседната стая като вечер идва да спи момиче вкъщи. та така се разбираме с него супер, научете се и вие да се разбирате с родителите - много е яко.
    е и аз съм го хващал че ходи по жени събота и неделя, щото съм му намирал презервативи в джоба ама си е човешко бе!
    а майка ти и баща ти разведени ли са сори че питам ама малко е кофти ако са женени баща ти да хойка , ти да знаеш и нищо да не праиш по въпроса пак каам сори за малко директния въпрос
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Xahxahx...
    Наистина е кофти ситуацията ама голяма работа бе... Радвай се, че не си хванала СПИН,гонорея, сифилис или няк'ви такиа сериозни проблеми 'щото има хора и с такива случки ... те к'во да кажат ?
    На мене не ми се е случвало, но ако ми се случи щях да направя точно к'вото е направил приятеля ти. Няма смисъл от притеснения при положение, че нищо сериозно не е станало. Случва се.
    След седмата бира всички са еднакви!

Голям фен Аватара на play23
    E, че кво да направите следващия път заключвайте вратата!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Е нищо не може да се направи .. гледай го от хубавата и смешна страна

Е кво да направя...човешка нужда си е !

знаеш ли аз кфо се замислих ся ... че на теб вмомента ти е било неудобно както би му станало на секи човек в твойта ситуация... обаче майка му дори в най-лошия случай да го е приела прекалено насериозно ше мисли 1 ден над тва и после няа са сети, щото колкото и да та е фанало срам теб, майка му просто е погледнала и са е прибрала не вярвам да й е станало толкоз неудобно колкото на тебе пък и... случват се такива работи, просто внимавайте и някак поне се прикривайте, то ако ставаше така на отключена врата докато техните/вашите са в другата стая ми начи ако искате напр пред тях го напрайте смисъл... пробвайте когато ги няма или другаде или ддз така че да не стават такива неочаквани ситуацийки

Какво бихте направили Вие на мое място?
    Еми бих заключил вратата другия път

Цитирай Първоначално написано от BurningPain

a ako nqma kliu4

a ako nqma kliu4
    ако нема клюл ша предопреда всички че се еба да не влизат
    Крещящо си тъп Саше

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от xRoSHaVx

a ako nqma kliu4
    ако нема клюл ша предопреда всички че се е** да не влизат
    хаха това ми напомня като се събирахме у едно момче
    той отиде да ебе и нали влязахме 1/2 пъти в нея стая
    и той са ядоса и написа на 1 лист
    "Пиенето е в другата стая, а тоалетната в дясно на коридора "

//По гадно щеше да е баща ти да ви види във вас
    + това погледни му от хубавата страна .. майка му знае, че правите сикиш нема ви отваря повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си