- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- жените не знаят кви ги говорят
Защо жените реагирате остро,когато някой тръгне да ви зарибява?
Нали красотата не е от значение?
Нали се гледа дали ви разбира?
То момчето дошло питало ви как се казвате и вие "разкарай се бе кретен''
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
различни момичета.. различни интереси Гого ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
![]()
Неуспеше опит май ,а ?
![]()
Ами да ... и аз реагирам така примерно на улицата да
се запознаваме и като не ми харесва - резачка
но виж ако си пиша примерно с некой такъв
в скайп . .или сме в едно даскало може да
ми стане мн добър фр ... зависи .. (:
а не имам си гадже не ми трябва втораПървоначално написано от miminia
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Външния вид е и винаги ще бъде от значение. Има момичета и момичета. Аз съм любезна с хората по принцип, не се виждам как се зъбя на някой без да ми е направил нищо. Но пък има и някои, които са по-остри от мен. Е и? При момчетата е същото. Тогава?
я пак ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
хубу де имате право на избор между един грозен дето ви обича и би дал всичко за вас и един мега турбо красив дето не се знае кво ще му щукне а избирайте
Ми ще си намеря трети, който да е всичко, което искам в 1 . . .![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз попаднах на красив,гребец,мускулет,чар вна усмивка
лошо гледа,но говори супер мило,нежен е с момичетата
романтичен .... предизвикателен,умничък си
момче на място ... работи стабилно
знае езици . .а е само на 19![]()
![]()
![]()
Ко повече да искам![]()
ти перфектни хора ли търсишПървоначално написано от LiRRRa
Би било доста жалко да си с който и да е от двамата. (:Първоначално написано от haritov
момичетаааа не знаете какво говоритеее![]()
![]()
![]()
добре :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Момчееее,
спри да ни слагаш под общ знаменатеел!!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
опа няма такова нещоПървоначално написано от LiRRRa
![]()
Ми виж ся брато,отивам аз при една и й викам-Здрастии,как сииии?![]()
И тя ми вика-Разкарай се бе,кретен!
И аз й викам-Само ако се е*бем! И тя ми вика,уф дай си жисием номера,че сега не ми се занимава.И стана работата. -И какъв е извода-говори в рими брато,за да не си капо.
![]()
ако не сваля по просташко-селяндурския примитивен начин,няма да ми стане неприятно-даже напротив..евала на момчета,които знаят как да завъртят главата на момичето без да се държат като кретени,без да ръсят само простотии и да се правят на виж ме кой съм..
сега ако са като тези днес в рейса,дето пощипват,провикват се и се правят на големите баровци естествено,че ще ги отрежа..то ти е гнус само да ги гледаш,камо ли да контактуваш с тях![]()
Абе трябва да е чаровен, да ме разсмее и съм готова![]()
Къде е проблема че някфа те е отрезала и ти си мислеш че всички са такива ...
Първоначално написано от beb4yy
ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМАМ СИ ГАДЖЕ НИКОЯ НЕ МЕ Е РЯЗАЛА
ПАК ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМАМ СИ ГАДЖЕ НИКОЯ НЕ МЕ Е РЯЗАЛА
Нямаме ли право на избор на кого да позволим да ни зарибява? Или щом момчето е решило, че може да ни забива, ние трябва да откликваме?Първоначално написано от haritov
Я стига глупости.
Всяка жаба да си знае гьола.
И да, красотата не е от значение. Важното е момичето да те хареса.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да бе, човека пита защо момичетата сме такива изроди и безчувствени същества![]()
Как може да хейтваме хубавите изрусени фьешънчита, които искат да те свалят в автобуса или невероятните оскубани футболистчета, дори скейтърите, за които е срам да тръгнат с метълка, защото някъде може би със закон е казано да ходят само с кифли.![]()
После защо съм била хейтърка и защо съм ги режела. Ето защо! Момчетата са боклуци, както и момичетатаРядко ще намериш свестен човек, а дори и да има...сори ама сигурно е зает вече
![]()
Е недей така,не съм зает за момента![]()
Има ги още,но са малко...
И все пак,специалното що се повтаря често губи специалността си..
нали?
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
И защо мислиш такаПървоначално написано от NamelessRomantic
![]()
Не реагират чак толкова остро, ако го правиш както трябва. Ако се приближиш с мутренска походка, извадиш коцкарски глас и поглед на изпаднал загорелник, естествено, че ще те отрежат.