- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- жените не знаят кви ги говорят
Яко трю метъл филми...Първоначално написано от ifilin4ica
Най-малкото не може да се откликва на всички + зависи от обекта.
Външният вид е от значение,винаги.При някой повече,при други по-малко...
Най-добре 2в1 /което далеч не го прави перфектен,но .../ .Първоначално написано от haritov
Иначе,на този етап бих избрала красивия.
Аз пък никога не съм се държала лошо с някое момче. Е, като съм била на 15-16-да, ама то детска му работа тогава...Попринцип винаги се държа любезно и ако не ми допада дадено момче ще го отрежа по по-възпитан и тактичен начин. А коркото до външния вид - гледаме го (не при всички е на първо място, но определено си указва влияние). Вие също го гледате
Вие също режете по гадни начини. Не съм ставала жертва на подобно държание все още, но съм била свидетелка - режете и обиждате повече и от нас
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тука си в голяма грешка, защото НИЕ правим първите крачки за запознанство и т.н.Първоначално написано от GossipGirl89
Я резюмирайте до 3 - 4 изречения. Че не ми се четат 3 страници дивотии![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
отиди с хубава кола ,нестандартни дрехи и светло сини очи ,и да видим дали ще кажат 'разкарай се кретен' ..![]()
ммм да и аз съм такаПървоначално написано от miminia
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
на мен някав супер грозен идва и поиска да се запознаем ей така го гледам
и даже нищо не казах просто се обарнаах и си тръгнах
той разбра намека
![]()
![]()
![]()
За тва външния вид има значение щото може да е бил ацки мил и романтичен аама нали първото нещо което виждам е лицето му а не колко е романтичен
Хаха дигна ли ти се ниското самочувствие като го одряза така? Тебе и без това никой не те заговаря, а ти от яд си го изкарваш на единствения объркал се...Първоначално написано от silvana95
По-съгласен не мога да бъда
Еми така е де. Как ще се почувстваш ако някой ти каже, че те харесва, че иска да сте заедно, но понеже той е от друга общност, не става и то по простата причина, че другите му приятели ходят с кифлии и той не може да остане по-назад.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
П.С. Не съм метълка ако това си си помислил/а просто давам пример![]()
Темата е интересна,обаче не резюмирате някак си отговорите си.Тук из Пловдив ми се е случвало да си вървя по главната и да заговоря с някое по-нестандартно изречение. Като я погледнах беше като прилеп,все едно се обърна към мене само да локализира откъде идва звука.Никаква реакция. И после ме е яд,че такива високомерни ку.... си вдигат самочувствието само защото съм се престрашил да и говоря. Толкова ли е малоумен тоя народ. Та ако и направя пък и комплимент,смятайте,че си е вкарала петата на обувката в носа от пъчене. Слушам реч и от нормални момичета естествено...познахте ли? Вървят си за ръчичка с някакъв подобен на мъж,изсребрен,оскубан петел-пънкар.![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
pwnage, поста ти ме накара да се усмихна, наистина. Сравненията ти и просто начина, по който е написан поста са толкова увлекателни...![]()
Он:
Причините, поради някое момиче би те отрязало са няколко:
- прилагаш изтъркани фрази и се правиш на "виж, кой съм аз"
- нямаш достатъчно самочувствие и си е проличало
- разочаровала се е наскоро и "всички й изглеждат еднакви", а намеренията им "прозират"
- не й допадаш
- просто й е апатично и не й се занимава с индивиди от мъжки пол, смята, че си има и по-важни неща за вършене.
Още не ми се е случвало да се запознават с мен на улицата. Въртят се като пумпали, усмихват се нервно, но не предприемат крачка, явно 'щото ги гледам с интерес как се мъчат.![]()
Случвало ми се е пък разни индивиди, с които се познавам отдавна, да ми признаят за някакви чувства и блаблабла, опитвам се деликатно да им обясня ситуацията, т.е, че не е особено взаимно, но по някаква причина не схващат за какво иде-реч, затова е нужно да се раздава по-хардкор.
Ноо най-добре ще е да не обръщаш внимание на така приятно дългия ми пост, защото едно на ум, че го пиша в 4 сутринта, друго че то пишело защо "жените" говорели така и иначе, пък аз още съм млада, зелена... ;д
външният вид има значение.
но дори и да си грозен, не мисля, че биха те отрязали остро, освен ако не си казал нещо супер дразнещо.
Нормално е някое момиче да реагира остро,ако намека за свалка не струва.
Не знам защо,но повечето момчета не могат да си набият в главите,че като се правят на интересни не печелят повече симпатии.
И мен не са ме заговаряли на улицата,но без да крия вероятно и аз ще реагирам остро поне в началото,защото подобни тактики използват само нахакани момчета,които се мислят за нещо по – особено и се крепят на мисълта,че всяко момиче може да им падне в краката >.>
Зависи от ... зарибяването![]()
Просто аз
за какво говорим?![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
mArMaLadka...мерси за думите,но ми се иска и на мен да ми беше весело,докато ги пишех.
Когато имаш гадже е трудно да кажеш: "О, ти си тъй смел да ме заговориш." Е, край: твоя съм. Ест, че режеш. И режеш грубо, защото в повечето случай мекият начин не върши работа и няма отърване. Аз или не отговарям нищо и се правя на глуха, или ако няма такава възможност, казвам: "Не, благодаря." и това е.
А пък и после какво грубо нареждане може да се получи.Първоначално написано от Bellatrix
Зависи кой те заговаря.Преди 2 седмици на улицата ме заговори некъв 30 годишен,а аз съм на 16..е много ясно,че ще го отрежа.Вика ми "Може ли да се запознаем?"Еми добре айде.. и като почна да ходи след мен и да ме тормози за скайп едвам се оттървах.Ето затова трябва да е грубо отрязването.
А иначе аз лично нямам против да се запознавам с връстници,все тая дали са хубави или не.
То някои момичета(жени) не само незнаят какви ги говорят, но незнаят и какви ги вършaт. Има момичета дето ме мразят, а ми се натискат.
Защото някои не го правят както трябва и когато не трябва!!! :PПървоначално написано от haritov
Това е заради емоциите, често ни бият от всякъде и не можем да се владеем. Вие мъжете трябва да ни разбирате и съчувствате. Хич не ни е лесно. Трябва да ни приемате каквито сме, а не да ни съдите. Ша видиш, че ако опознаеш едно момиче в детайли, ще разбереш, че има много повече положителни качества отколкото като си го видял с нея за пръв път.Първоначално написано от maistorluk
![]()