.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Как може да хейтваме хубавите изрусени фьешънчита, които искат да те свалят в автобуса или невероятните оскубани футболистчета, дори скейтърите, за които е срам да тръгнат с метълка, защото някъде може би със закон е казано да ходят само с кифли.
    Яко трю метъл филми...

Най-малкото не може да се откликва на всички + зависи от обекта.

Външният вид е от значение,винаги.При някой повече,при други по-малко...

Цитирай Първоначално написано от haritov
    хубу де имате право на избор между един грозен дето ви обича и би дал всичко за вас и един мега турбо красив дето не се знае кво ще му щукне а избирайте
    Най-добре 2в1 /което далеч не го прави перфектен,но .../ .
    Иначе,на този етап бих избрала красивия.

Било ти е слабо самочувствието, за това са те одрязали.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз пък никога не съм се държала лошо с някое момче. Е, като съм била на 15-16-да, ама то детска му работа тогава... Попринцип винаги се държа любезно и ако не ми допада дадено момче ще го отрежа по по-възпитан и тактичен начин. А коркото до външния вид - гледаме го (не при всички е на първо място, но определено си указва влияние). Вие също го гледате Вие също режете по гадни начини. Не съм ставала жертва на подобно държание все още, но съм била свидетелка - режете и обиждате повече и от нас
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    режете и обиждате повече и от нас
    Тука си в голяма грешка, защото НИЕ правим първите крачки за запознанство и т.н.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я резюмирайте до 3 - 4 изречения. Че не ми се четат 3 страници дивотии

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    •••Пловдив•••
    отиди с хубава кола ,нестандартни дрехи и светло сини очи ,и да видим дали ще кажат 'разкарай се кретен' ..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    Ами да ... и аз реагирам така примерно на улицата да
    се запознаваме и като не ми харесва - резачка
    но виж ако си пиша примерно с некой такъв
    в скайп . .или сме в едно даскало може да
    ми стане мн добър фр ... зависи .. (:
    ммм да и аз съм така
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

на мен някав супер грозен идва и поиска да се запознаем ей така го гледам и даже нищо не казах просто се обарнаах и си тръгнах той разбра намека
    За тва външния вид има значение щото може да е бил ацки мил и романтичен аама нали първото нещо което виждам е лицето му а не колко е романтичен

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    на мен някав супер грозен идва и поиска да се запознаем ей така го гледам и даже нищо не казах просто се обарнаах и си тръгнах той разбра намека
    За тва външния вид има значение щото може да е бил ацки мил и романтичен аама нали първото нещо което виждам е лицето му а не колко е романтичен
    Хаха дигна ли ти се ниското самочувствие като го одряза така? Тебе и без това никой не те заговаря, а ти от яд си го изкарваш на единствения объркал се...

Супер фен
    По-съгласен не мога да бъда

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Как може да хейтваме хубавите изрусени фьешънчита, които искат да те свалят в автобуса или невероятните оскубани футболистчета, дори скейтърите, за които е срам да тръгнат с метълка, защото някъде може би със закон е казано да ходят само с кифли.
    Яко трю метъл филми...
    Еми така е де. Как ще се почувстваш ако някой ти каже, че те харесва, че иска да сте заедно, но понеже той е от друга общност, не става и то по простата причина, че другите му приятели ходят с кифлии и той не може да остане по-назад.

П.С. Не съм метълка ако това си си помислил/а просто давам пример

Град
    Пловдив
    Темата е интересна,обаче не резюмирате някак си отговорите си.Тук из Пловдив ми се е случвало да си вървя по главната и да заговоря с някое по-нестандартно изречение. Като я погледнах беше като прилеп,все едно се обърна към мене само да локализира откъде идва звука.Никаква реакция. И после ме е яд,че такива високомерни ку.... си вдигат самочувствието само защото съм се престрашил да и говоря. Толкова ли е малоумен тоя народ. Та ако и направя пък и комплимент,смятайте,че си е вкарала петата на обувката в носа от пъчене. Слушам реч и от нормални момичета естествено...познахте ли? Вървят си за ръчичка с някакъв подобен на мъж,изсребрен,оскубан петел-пънкар.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

pwnage, поста ти ме накара да се усмихна, наистина. Сравненията ти и просто начина, по който е написан поста са толкова увлекателни...
    Он:
    Причините, поради някое момиче би те отрязало са няколко:
    - прилагаш изтъркани фрази и се правиш на "виж, кой съм аз"
    - нямаш достатъчно самочувствие и си е проличало
    - разочаровала се е наскоро и "всички й изглеждат еднакви", а намеренията им "прозират"
    - не й допадаш
    - просто й е апатично и не й се занимава с индивиди от мъжки пол, смята, че си има и по-важни неща за вършене.

Още не ми се е случвало да се запознават с мен на улицата. Въртят се като пумпали, усмихват се нервно, но не предприемат крачка, явно 'щото ги гледам с интерес как се мъчат. Случвало ми се е пък разни индивиди, с които се познавам отдавна, да ми признаят за някакви чувства и блаблабла, опитвам се деликатно да им обясня ситуацията, т.е, че не е особено взаимно, но по някаква причина не схващат за какво иде-реч, затова е нужно да се раздава по-хардкор. Ноо най-добре ще е да не обръщаш внимание на така приятно дългия ми пост, защото едно на ум, че го пиша в 4 сутринта, друго че то пишело защо "жените" говорели така и иначе, пък аз още съм млада, зелена... ;д

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    външният вид има значение.
    но дори и да си грозен, не мисля, че биха те отрязали остро, освен ако не си казал нещо супер дразнещо.

Нормално е някое момиче да реагира остро,ако намека за свалка не струва.
    Не знам защо,но повечето момчета не могат да си набият в главите,че като се правят на интересни не печелят повече симпатии.
    И мен не са ме заговаряли на улицата,но без да крия вероятно и аз ще реагирам остро поне в началото,защото подобни тактики използват само нахакани момчета,които се мислят за нещо по – особено и се крепят на мисълта,че всяко момиче може да им падне в краката >.>

Град
    [На Метри От Земята]
    Зависи от ... зарибяването
    Просто аз

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    за какво говорим?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Пловдив
    mArMaLadka...мерси за думите,но ми се иска и на мен да ми беше весело,докато ги пишех.

Град
    Paradise
    Когато имаш гадже е трудно да кажеш: "О, ти си тъй смел да ме заговориш." Е, край: твоя съм. Ест, че режеш. И режеш грубо, защото в повечето случай мекият начин не върши работа и няма отърване. Аз или не отговарям нищо и се правя на глуха, или ако няма такава възможност, казвам: "Не, благодаря." и това е.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ест, че режеш. И режеш грубо, защото в повечето случай мекият начин не върши работа и няма отърване.
    А пък и после какво грубо нареждане може да се получи.

Зависи кой те заговаря.Преди 2 седмици на улицата ме заговори некъв 30 годишен,а аз съм на 16..е много ясно,че ще го отрежа.Вика ми "Може ли да се запознаем?"Еми добре айде.. и като почна да ходи след мен и да ме тормози за скайп едвам се оттървах.Ето затова трябва да е грубо отрязването.
    А иначе аз лично нямам против да се запознавам с връстници,все тая дали са хубави или не.

Голям фен Аватара на maistorluk
    То някои момичета(жени) не само незнаят какви ги говорят, но незнаят и какви ги вършaт. Има момичета дето ме мразят, а ми се натискат.

Супер фен Аватара на bilqnavod

Re: жените не знаят кви ги говорят

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Защо жените реагирате остро,когато някой тръгне да ви зарибява?

Нали красотата не е от значение?
    Нали се гледа дали ви разбира?
    То момчето дошло питало ви как се казвате и вие "разкарай се бе кретен''
    Защото някои не го правят както трябва и когато не трябва!!! :P

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk
    То някои момичета(жени) не само незнаят какви ги говорят, но незнаят и какви ги вършaт. Има момичета дето ме мразят, а ми се натискат.
    Това е заради емоциите, често ни бият от всякъде и не можем да се владеем. Вие мъжете трябва да ни разбирате и съчувствате. Хич не ни е лесно. Трябва да ни приемате каквито сме, а не да ни съдите. Ша видиш, че ако опознаеш едно момиче в детайли, ще разбереш, че има много повече положителни качества отколкото като си го видял с нея за пръв път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си