- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- жените не знаят кви ги говорят
Много сте повърхностни
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Щото мене не познаваш аз не съм повърхностна. А вие мъжете се надувате.... :P :P :P :PПървоначално написано от stupiddog
бля бля 100 чадъра.. Аз пък мно мразя да ме заговарят някви дет ми се правят на много оборотни и изглеждат просто смешни в старанието си да привлекат вниманието ми.. Тва е жалко. Режа и тва е .. а понякога безразличието върши голяма работа.. Ама доста често си отварям устата и възразявам ядосано![]()
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :PПървоначално написано от anonimchetou
При мен пък много зависи от ситуацията,начин по който ще ме заговорят....сега ще дам пример защо.. това лято една вечер си бях купила Данон за пиене и го пиех със сламка...и идва един простак и ми казва нещо от сорта: ,,Много сладко си я лапнала тая сламка,искаш ли да лапнеш и моя...,, и стои и чака сериозен отговор......Даже не успях да отреагирам с грубости,останах като ударена с мокър парцал и се чудех дали пък не съм в будна кома и да халюцинирам....Но ако ми стане симпатично момчето и го направи по възпитан начин вероятно поне ще му обърна внимание...
^ Стига, бе!![]()
![]()
Общо-взето, с плодово мляко и сламка в уста надали някое момче може да ти вметне нещо, което хем да звучи "възпитано" и мило, хем да няма някакъв гнусен сексуален подтекст.
Вадя артилерията и я почвам. Докато не я накарам да съжалява за думите си, не преставам. Мен примерно ме обижда такова отношение. Приемам го като лична обида и много ме ядосваПървоначално написано от haritov
![]()
Красотата е много разтегливо понятие...
Разбирателството, също е разтегливо понятие...
Що не го пита:Първоначално написано от moneycomeme
-А ти, искаш ли да лапнеш моя (хващайки се най-просташки за междукрачието и с усмивка на лице)
Щеше да му бутнеш психиката![]()
Зависи от много неща и не слагай всички под един знаменател.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
... пф..
мъжете и тяхната креативност.
"здрасти, ко стааа.. аз съм едикойси"
или
"ей! а... препознах се..да се запознаем все пак..."
и безброй още невероятно отличаващи се с уникалност и НЕнатрапчивост начини да се запознаеш с някой.. не може така.
а и да.. външния вид има значение, особено ако момичето изглежда доста добре
Аз лично не бих наругала и отпратила, по скоро ще си завържа разговор с пича и ако е тъп на мотика, ще го направя на 2 стотинки.
![]()
1. гледат красотата братле ^^Първоначално написано от haritov
лол
....ей tihichkoto.......Много добра идея![]()
една ща отреже,
втора ща отреже
с третата може ти излезе късмета
=]
<N>
имам чувството че авторът на тази тема се опитва да си навлече ако не друго,то гнева на женския пол още със заглавието на темата![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Първоначално написано от infatuation
имам моменти на пълно истрещяване тогава пускам подобни теми
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами невъзможно е всички да режат, да ти кажа!![]()
момичетата казват каквото мислят (поне аз) не направиш ли добро впечатление 1-я път, а се опитваш да забиеш някоя мацка с наизустените фразички много ясно, че ще ти тегли майните
Явно не ти е бил ден![]()
А може би и на нея ?! ..
Try again
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
[/quote]ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМАМ СИ ГАДЖЕ НИКОЯ НЕ МЕ Е РЯЗАЛА
ПАК ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМАМ СИ ГАДЖЕ НИКОЯ НЕ МЕ Е РЯЗАЛА
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Отиваш ти при нея, и я заговаряш. Носиш хубави дрехи, не миришеш на нищо, прическата ти е вред. Ходиш на фитнес, все пак, не изглеждаш зле. Заговаряш момичето със завидна самоувереност, говориш и бавно и убедително и се усмихваш леко. С езика на тялото си показваш, че се чувстваш удобно, не показваш никакви признаци на притеснение. Гледаш я леко въпросително, но сякаш я познаваш отдавна и сякаш искаш да и кажеш "здравей, само искам да се запознаем няма да ти досаждам". Момичето ти изтърсва нещо в стила "махай се бе простак". На висок глас, така, че да те чуят всички и казваш "Ебал съм те, и без т'ва си грозна кат чакал" и си тръгваш.
Зависи кой идва да ме зарибяваАко е някъф просТ .. кфо искаш да му кажа..
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Перфектни хора няма - всеки с кусурите си : )Първоначално написано от haritov
ЧЕРНО, БЯЛО ИМА ЛИ ДУПКА ЗЛАТО Е !!
пс. Аз лично обръщам внимание на това как изглежда
Ами ако е някъв мазен тип кво да му кажа беАко ми изглежда свестен ше му кажа и аз здрасти.
Брях,брях