- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- жените не знаят кви ги говорят
Само не се правете на жертви, като не ви огрява се изнасяте... Никой не е длъжен да ви търпи като се натрапвате и очаквате нещо без да познавате момичето. Ние да не би да сме длъжни винаги да ви обръщаме внимание. И само едно ще ви кажа, когато едно момиче си търси компания или гадже, то само си го показва т. е. личи, ако не, не го закачате....
тъпак! ако ти каже "махай се бе' казваш на висок глас за да те чуят всички "Каквоооо? искаш да ми лапаш в трямвая ли бе, ти луда ли си????"Първоначално написано от Anon4o
да видиш какъв срам ще бере![]()
![]()
Зависи как си го направил. Има начин как да се отреагира и от такава ситуация, но определено тази е била кучка. Не бъди мил и нежен, а нахакан и излъчващ самочувствие. По-голям шанс имаш. А това "Нали се гледа дали ви разбира?" са глупости.Първоначално написано от haritov
Eстествено че външността е важна. Естествено, че момчето трябва да се поддържа, да е чист и спретнат, с приятна визия. Кой те излъга така жестоко, че външността няма значение?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Е,това жената не е човек
Нещо по-умно нямаше ли за казване?Първоначално написано от Belair
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ми то да не излъгах,бе сладурче.Просто обичам да привличам вниманиеПървоначално написано от LadyDi
Сладурче, идея си нямаш колко си прост![]()
Моля,моля,пак заповядай
Оф тоя лаф не ви ли писна вече..Първоначално написано от Belair
The blood that binds us ..till death unites us
Съгласна съмПървоначално написано от Belair
Ние жените сме висши същества
![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Добре щом не съм човек въздуха ли пише в момента?Първоначално написано от LadyDi
Преди да кажеш нещо помисли с 2те си мозъчни клетки, които имаш защото ей така като си ръсиш простотии, някъде боя ще си изядеш!!!![]()
![]()
![]()
А за всички мъже които смятат че жените не са хора ша им кажа: "Хвърлете се от 6 тия етаж!!!"
е маймуната човек ли ЕПървоначално написано от bilqnavod
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ах колко трудно от маймун се прави човек цял човек и колко лесно любов те прави шебек и няма няма лекПървоначално написано от bilqnavod
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ах колко трудно от маймун се прави човек цял човек и колко лесно любов те прави шебек и няма няма лек[/quote]
ХЕХЕХЕХЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Велик си просто. Е кво да се прави разбрах, че защитаваш мъжкото съсловие, но хич нееееееееееееее миииииииииииии пуууууууууукаааааааа!!!!
Дреме ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на мен пък ми дреме на джедайския орден че ти дремеПървоначално написано от bilqnavod
хахаха, супер план, адски оригинално, направи го! тъкмо ще докажеш на момичето, че не напразно те е отрязало, а на цялата ''публика''- какъв селяндур си. ;]Първоначално написано от Anon4o
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Младеж, айде да не навлизаме в тая тематика, а? Щото има мнооого вицове.Първоначално написано от haritov
Със сигурност има повече общо с човека,отколкото тиПървоначално написано от haritov
аз съм джедайПървоначално написано от Belair