Ох аз на скоро бях в подобно положение. Излязох на среща с едно много хубаво и интелигентно момиче, но за жалост сме сякаш от различни светове.

Тя започна да ми говори как си прекарва времето, какви важни личности познава, в какви луксозни коли се е возила, с каква кола щяла да иде на бала и т.н.

Аз бях като ударен с мокър парцал. Оставих я тя да говори. На моменти ме засипваше с толкова информация, че направо спирах да я слушам. После два дена се чувствах сякаш живея някакъв маловажен живот и единственото хубаво в него са нищожните си успехи (накрая изленах да пия бира с приятели и ми мина). Как да й обесня че аз мога да карам една седмица с 2 лева в джоба и през свободното си време обичам да играя тенис на маса или белот.

Според мен трудно би се получила връзка между хора които са от различни социални среди, но пък от опит глава не боли. Всъщност най-добре е да опиташ да излезеш с нея да говориш и т.н. за да видиш в крайна сметка нещо ще се получи ли между вас, вместо да седиш вкъщи и да пишеш по някакви форуми дали има някакъв шанс да тръгнете. Пък ако ти откаже - момичета бол, с лопата да ги ринеш, все ще се излъже някоя.