мразите ли жълтия цвят и бихте ли носили жълт суитчър защото днес като си търсих една блуза намерих един мой дето не съм го носила и исках да питам дали не е смешно жълтото а и съм на 20 г![]()
![]()
![]()
![]()
Еми зависи от жълтото , има много приятни нюанси на жълто. Но така или иначе тебе какво те интересува нашето мнение , то все ще има някой ,койо да не харесва даден цвят , ама тва не означава останалите да не носят дрехи от такъв цвят![]()
Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?
Would you tremble if I touched your lips?
зз..приличам на пате![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от juliee
![]()
Ако ти отива, какво ти пречи
На мен жълто не ми ходи![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
майка ми каза че ми отива ама тя ми е майка няма да каже че е грозно..И как разбирате кво ви отива и кво не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
питай някои приятел/ка...ама близък не някой дето ще се спука от смях и ще разтръби че имаш смешен суичър(в случай че изглежда смешно).Врно е че от родител трезво мнение няма да дочакаш![]()
що да е смешно ...
е ако си с по-тъмен тен по добре недей
![]()
Дай снимка да го видиме. xD
Аз бих си го носила, ако ми харесва, без да ме интересува какво мислят другите. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Както казаха по-горе по-горе зависи от нюанса на самото жълто. Я наистина по-добре дай снимка.
Иначе аз имам един жълт суитчър с някви надписи по него и си го нося, защото ми харесва и отива.![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ако суитчера е готин, защо пък да не го носиш? И да бих носила жълто - един от любимите цветове ми е.![]()
Аз много обичам жълтоИмам една дузина жълти блузи
Естествено не са само жълти...
Ако си ти харесва го носи
nicolepcd
еми цвят като цвят..на мен лично не ми отива : ))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ми не виждам ква е разликата между жълтото и някакъв друг цвятНа мен не ми е проблем жълтото,харесвам си го
![]()
като дете си бях внушила че жълтото е моят любим цвят . Сега като се замисля нямам нито една жълта дреха в гардероба си.. Но да и аз подкрепям горните мнения че има много приятени нюанси на жълтото а и ако ти отива защо не?; )
стига да ми харесва, бих го носила.
Аз обожавам жълтият цвят, но е единственият, който не ми седи никак...Особено ярко жълтото. Много съм бяла и с руса коса...
Обожавам жълтия цвят !![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!