Хм та накратко ще разкажа една история започнах да излизам с една компания от август. Окей всичко си вървеше добре там е и момичето с което съм отраснала но както и да е. Та от 2 дена сиг аз принципно съм добър и наивен човек и когато ме обидат или засегнат решавам нещатата с раговор не с псувни и да едно момче започна безоснователно да се заяжда с мен. Казах му -Кажи кво не те кефи да го променя и той се изсмя и каза- И да ти кажа ти няма да го промениш и аз -ок ще се опитам и той- абе не ми се говори с теб.През цялото време през което ние се карахме никой нищо не каза всички просто се смяха на мен ми стана гадно почуствах се като боклук излишна, а мойта фр с който съм отраснала и тя се смее и даже го прегръща окей стана ми кофти вечерта. Писах му в скайп за кво така е напраил той не е бил на кеф, извини се и кво днес пак седи и ми се заяжда. Видях че е унил и му викам кажи нещо и той не е ли ако искам... ми чувствам се тъпо вече и незнам как да постъпа дали да спра да излизам с тях хаха или да се опитам да получа малко респект това че се грижа за всеки как е или дали иска да ходим там не им даа право да се гаврят с мен....