- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тази година?
Тази година ще празнувате ли хелоуин? а тези които ще го празнуват как ще сте маскирани и има ли в вашето училище такива 'партита'?
тук слагайте всякакви идеи за празника музика филми украса костюми и такива може и клипове от ютуб или вбокс..![]()
сажелявам за правописните грешки![]()
аз мисла да се маскитам кат вещица нищо че е банално вече...
Никога не съм празнувала.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
+1..имаме толкова много хубави български празници,които не празнувате..та сте тръгнали американските да празнуватеПървоначално написано от iiirish
![]()
+1Първоначално написано от LovelyGirl
Вие изобщо знаете ли какво е истинско празнуване на Хелуин?Със тиквите със свещи,обикалянето и звъненето по вратите за лакомства,хора,които си закачат паяжини и глупости из къщите,за да ги направят зловещи,и после правят купони в тях?Това,че групя приятели/съученици са се събрали в някое кафене с изкуствени =вампирски зъби и островърхи шапки и си праят кефа,не означава че 'предават българските празници'.А и я ми кажете един хубав български празник,който не се празнува?
в моето даскало се провежда маскен бал всяка година,но нз как ще се маскирам тази год.
И в моето даскало ще празнуваме.
Знам ли.. на мен ми е тъпо, няма да се маскирам никак.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И азПървоначално написано от LovelyGirl
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не празнувам на този ден. Като цяло ми се струва глупаво, а и не е наш празник. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Тваа не го празнувам..Даже и датата не помнаа...![]()
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
от кога това се празнува в БГ?![]()
иначе не
Никога не съм го празнувал..
Принципно не, но тая година съм решил да си направя гавра, докопах един костюм за радияционна защита и един ренгенов дозиметъри и ще пообиколя улиците.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
И аз съм на същото мнение - такива измишльотини аз не... Аз не зачитам...Първоначално написано от iiirish
Никога не съм празнувала и немисля да празнувам![]()
А иначе в даскало всяка година правят такива партита![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Мне,не го празнуваме тоя измислен празник..![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Първоначално написано от LovelyGirl