- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо боли...?
Искам да попитам защо при много текове например 3,4 или по-вече може да те заболи пениса?Заради съкращаването на мускули или...?Мерси предварително![]()
![]()
щото тряя да се спреш малко ей затова
There is no right or wrong, only fun or boring
и аз съм се питал същотото но все немоога да си отговоря на този въпрос.. ако има такива дет знаят да пишатт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щот си дефектен и трЯ се спреш малкУ
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
...И КАКВО ТОЛКОВА МУ Е ДЕФКТНОТО.....боже умизми на всяка крачка.......е ти какво искаш и инструмента иска почивка..
пробвай малко да спреш .. това все пак е .. 'нещо' [] и му трябва почивка т'ва да не ти е машина .. [ че то и машина да е ши хване да гръмне ]
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Боляло ме е И Госпожата по сексология ни беше обяснявала защо Но не помня Иначе е нормално след 3-4 пъти да болиПървоначално написано от cool_man
потърси в нета има сичко ...
намаляваш чикийте и не те боли. Ако си свикнал по цял ден да праскаш тфа е друго.Трудно ще ги намалиш![]()
![]()
е човек кво да ти кажа , нормално е обаче се усмири малко![]()
батерията му е свършила заради това![]()
Ти си машина , човече - презареди си батерйте.Първоначално написано от cool_man
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
за да ти е гадноПървоначално написано от cool_man
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
+18Първоначално написано от Ivo92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
вместо всички да пишат едно и също.. "трябва да се спреш малко" аз ще ти отговоря директно...
брат господ се гаври с нас няма безплатни удоволствия... заради това те заболява плащаш нещо като данак дето си ебал![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
е успокой се малко![]()
Просто аз
имах един период в който го правех доста често .. рекорда ми за 1 ден - 9 пъти и не ме болеше не знам хигиена може би ?
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Хахаха... Хора, не сте ли чували, че- за разлика от жените- на мъжете им е нужна доза почивка между тековете?Първоначално написано от Pesenta
И , между другото, да ти е хрумвало, че след 3-4-5-безброй тека момичето може да пресъхне и "достойнството ти" да се протрие?![]()
![]()
![]()
Без любов от днес нататък ще живея.
Независима от телефон и случай.
Няма да умирам аз от поглед само -
но и всъщност няма вече да живея.
Щото си му потрошил главата заради това.Спри се малко да не ти умре в ръцете.Първоначално написано от cool_man
Big cock is here