- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Йоу, глобалистченца
naprotiv (;Първоначално написано от ZipFail
kaji mi primer za neshto napraveno ti ot evrein
navsqkyde svastici po sofiq, a evrei kolko?
otka4eni ste, nqmate rezon takava li4na zloba
kato i da e, mrazete, tova samo omraza predizvikva
![]()
Хахахаха. В Турците имало семитско....и те не знаеха до днес, но нищо, ти и твоите просветени философи е им го докажете.Първоначално написано от bulgarian1878
След като си човек, който уважава Хитлер нямам какво повече да коментирам, нито да споря с теб. Това ясно говори що за човек си. Фактът, че отричаш Холокоста също.
Не се опитвам да обиждам никого. Това че ти сам не разбираш, че си анти-семит си е твой проблем...
И кое е моята пропаганда, ако не е тайна? Не съм сектант или политик, за да ми трябва пропаганда. Какво да кажем за твоята анти-семитска пропаганда тогава???Пропаганда вика.....пхаха.
Боже, не говори по теми по които 2 реда не си прочела, моля ти се...Първоначално написано от Shelcha
^Да, хората мрязат евреите, защото са богати и влиятелни...айде кажи, че не е заради това?
А също и заради ритуалните убийства на християни може би..и заради паразитизма им върху икономиката на всяка държава в която живеят..заради юдаизма..за финансовите манипулации благодарение на които бездната межу богатите и бездните се увеличава все повече..заради изкуствените кризи причинени в десетки държави..заради слепия расизъм които проповядва юдаизма..заради Израел и Палестина.. и още много и много
Не случайно са били гонени и избивани в почти всяка държава в средновековна Еврпа![]()
^Предположенията и конспиративните теории не са особено здравословни.
Аз общувам с доста евреи (никога не сме си говорили на такива теми - Холокост, омраза, етс.) и към расизъм не са проявявали никога.
Плюс това расизмът много често е плод на опита на една нация да се самосъхрани. Говоря го от личен опит. Много пъти съм питал майка ми защо арменците в Америка (в България е много различно) общуват само помежду си и с евреите, но не и с американци. За мен това е странно, не го възприемам просто. И тя ми каза (преведено от арменски): "Защото, когато бягаш за собствения си живот и се установиш в една непозната страна, ти искаш да съхраниш езика си, културата си, традициите си. Още повече, че ти не знаеш местния език, обичаи и т.н и малко или много ти биваш изолиран и се самоизолираш в една група от обществото, само от такива като теб. И така с времето хорта си мислят, че си расист, а то не е съзнателно."
Предполагам, че и при евреите е същото.
За ритуалните убийства на християни, искам линк с точни случаи и доказателства. Не коментирам жанра sci-fi и не го считам за сериозен.
Израел и Палестина е несериозно да се коментира, защото като българин не виждам какво те засяга лично.
А за кризите и бездната между богатите и бедните си е чист плод на фантазии. Точно евреите изгубиха най-много от кризата. Така че това си бяха несериозни твърдения.
Евреите не ги обичта хората, защото са богати и влиятелни и са много сплотени. Те са постигнали тази си влиятелност точно благодарение на сплотеността. Аз знам какво е един народ да е сплотен.![]()
Много ясно ти го написах, че е теория това за семитизма при турците, но явно отново не ти изнася и реши да прочетеш само една част от поста ми.
А здравей, най-накрая стигна до най-съществения въпрос и майка ти е отговорила МНОГО добре! Сега разбираш ли защо съм расист и защо се дразня, когато видя българка да бяга по чужди? Или българин да се радва на чужда?Плюс това расизмът много често е плод на опита на една нация да се самосъхрани.
Брей, че чак не вярвам!
Само дето при евреите расизмът е в съвсем друг аспект. И не говорим за запазване на нацията, народа, рода и т.н. /всъщност има го, но за друго говорим/, а става въпрос за контрол над всички останали.
И тия, които мразят евреите, щото са богати със сигурност са просто малоумни. Нека ти кажа друго - не ги харесвам не защото са богати, а защото са от хората, които за да се издигнат и да са богати бутат другите.
Аз ти казах нещо в друга тема - вашия народ не е така, поне от опит това знам. Може да се стремите, да развивате бизнес и т.н., но си го правите за себе си. Ето защо да съм казал нещо против арменците? Не съм.
Хайде мисли преди да пишеш глупости, онзи ти пост в отговора на моя изобщо даже няма да си губя времето да коментирам. Явно наистина не мислиш, моето момче...
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
^Не аз много добре си мисля.
Расизмът при евреите е бил тотално изкривен и провокиран ппо времето на Холокоста.
И аз този расизъм не го виждам. Не знам, може да е, защото съм арменец, но към мен евреите винаги са се държали много добре и с уважение. Имам приятели евреи, на които знам, че мога да разчитам. Просто никога не съм се натъквал на расизъм от тяхна страна. Картинката за разбирателството между евреи и арменци, хайери и богати евреи в Америка говори същото. Просто аз проблеми с тях никакви нямам, напротив даже, много добре се разбираме. Нямам за какво да ги мразя, нямам за какво да им завиждам.
Те са сплотени и ние сме, те се стремят да успеят, ние също, те ни уважават, ние тях също....Нямам причини да не ги харесвам.![]()
Е, така казано какво да ти отговоря? В твоя случай може и да е така... Но преди време мисля, че ти обясних какво е расизъм и какво е дискриминация.
Расизмът запазва нацията, дискриминацията е това, което се смята в днешно време за расизъм. Т.е. са расисти, но не дискриминират. В случая, иначе доста дискриминират.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
някой да се е сещал да хвърли едно око на Института за Исторически Преглед в САЩ
а между обикновенни евреи и такива които следват юдеизма разликата е от земята до небето...а тук имаме предвид точно тези 2рите![]()
Аз познавам и юдеи.И разликата хич не е голяма по лични преживявания. И това, че са юдеи не им пречи да ми чиститят Коледа.
![]()
А аз за пореден път ще кажа, че нито ми пречат обикновенните евреи, нито ми пречат юдаистите, нито християнин /не съм християнин/, нито мюсюлманите.
Пречат ми прасетата, които претендират да са хора. И там, където прасетата огромно МНОЖЕСТВО - тогава слагам всички под общ знаменател, но не си кривя душата и признивам, че изключения има. Пак ще ви напиша - евреите, турците, циганите - може да са ми противни и всичките ми клонят към прасета, но поне от вторите и третите съм имал приятели, които честно казано са ми помагали, че и заедно сме се били рамо до рамо в детските години... За първите не знам все още, има време да поживея.![]()
Евреите, циганите и турците са адски далече като манталитет. Най-малкото турците и циганите нямат влиянието и стремежа на евреите, нито техния мозък.![]()
Да не забравяме и ционинстите - най-лошите от лошите юдеисти![]()
Ционистите не са само евреи, както и не всички евреи са ционисти.
Пък и понятието ционист е доста размито вече... Затва просто ги наричам свине.
amk, знам, че са различни. Друго исках да кажа събирайки ги на едно място. :P
Ти може да ги мразиш, обаче има едно тяхно качество, което българската нация трябва да усвои напълно и това е сплотеността. Само така може да се запази държавата и нацията. Не е нормално като изляза в чужбина и българите да ми се правят на чужднци и да не говорят български или да ми говорят с акцент. И това не е най-лошото, ами се плюят един друг в стремежа си да успеят и гледа как да хвърлят кал по братята си.![]()
да, бе, познаваш купища, които съботите убиват християни, богати са всички, изповядват юдаизма /и в това какво лошо? или Стар Завет не си чел и си нямаш понятие, както и евреин=Баба Яга от скапаната ти пропаганда/, Палестина? не ме разсмивай, вземи се просвети по темата и какви други??също и заради ритуалните убийства на християни може би..и заради паразитизма им върху икономиката на всяка държава в която живеят..заради юдаизма..за финансовите манипулации благодарение на които бездната межу богатите и бездните се увеличава все повече..заради изкуствените кризи причинени в десетки държави..заради слепия расизъм които проповядва юдаизма..заради Израел и Палестина.. и още много и много Smile
че как, светът е справедлив и за всеки - каквото си е заслужил, а лудост, завист, алчност, жестокост няма...Не случайно са били гонени и избивани в почти всяка държава в средновековна Еврпа Wink
и не се учи от историята - или я отричай, или я приемай като най-правилното, което е можело да се направи...
не мога да повярвам, че където живея, съседите ми искат смъртта на всички останали живи евреи и то просто ей така, убедени...
![]()
и не мога да го преживея, просто постоянно го натяквате, о, какви сме яки, готови да мразим, отстояваме нацизма - днес в бг
да не си хабя повече времето (;
“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.
“По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.Гьоте:
"Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."“Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!”
император Наполеон БонапартВиктор Юго:
"Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."..има и още много, влючително Каравелов и Вазов но да не флудим темата... и те ли са гадни нацисти ?“В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношение”
- Бенджамин Франклин![]()
Хората са го казали достатъчно добре, евреите(и в частност ционистите и юдеистите) са мразени защото заслужават да бъдат мразени... и не защото са богати или сплотени...а защото едно 80-90% от богастството им е благодарение на измами и финансови манипулации и защото не са народ, а мошенническа секта. Точка по темата, достатъчно пъти сме я обсъждали.
^Точка по темата, ама друг път. Това, че една шепа хора са решили така, нищо ама нищо не значи.
Пълни тъпанари, ако са го казали това, което ще проверя.![]()
Първа лъжа:
Мартин Лутър Кинг:
"Antisemitism, the hatred of the Jewish people, has been and remains a blot (петно) on the soul of mankind. In this we are in full agreement. So know also this: anti-Zionist is inherently antisemitic, and ever will be so.
Втора лъжа:
Това за Виктор Юго в някоя нацистка книжка ли го прочете, че никъде не го пише. Искам точен линк към репликата на английски от сайт различен от www.nazi.com или www.hitler.com. Благодаря.
Eто го опровержението: During the 19th century, Jews were extremely active in many spheres of French society. Rachel and Sarah Bernhardt are two Jewish women who became famous acting at the Comedie Francaise in Paris. Bernhardt eventually directed plays at her own theater and was given the title "Divine Sarah" by Victor Hugo.
Трета лъжа:
Наполеон Бонапарт е императоръ в света, който през 1799 година предлага на евреите Палестина за техен дом. Какъв анти-семит само?
Лъжа 4:
"The Franklin Prophecy", sometimes called "The Franklin Forgery", is an antisemitic speech falsely attributed to Benjamin Franklin, warning of the supposed dangers of admitting Jews to the nascent United States.
Лъжа номер 5:
Хенри Форд дава пари и подкрепя един от най-големите еврейско-американски пасифисти давайки му пари за да направи корабна мисия до Европа и да помогне на евреите. Какъв анти-семит и този...
Лъжа номер 6:
Марк Твен е симпатизирал на евреите и им се е възхищавал: "All things are mortal but the Jew; all other forces pass, but he remains. What is the secret of his immortality? "
Лъжа 7:
Защо лъжеш за Бисмарк. Той доказва съществуването на Бог чрез евреите: There is a famous story in which the Kaiser asks Bismarck, “Can you prove the existence of God?” Bismarck replies, “The Jews, your majesty. The Jews.”
Така че, моля, нека не лъжем повече. Аз патки не паса...
Мартин Лутър - създателя на протестанската църва, не негъра активист
бдв в списъка ги има също Хенри Форд, Марк Твен, Ботев, Алеко Константинов, Бисмарк и Волтер...но изказванията им са по меки, публични личности са все пак![]()
А не какво очакваш да каже? Че са добри. Та протестантите мразят и католиците.Първоначално написано от ZipFail
![]()
Първо - говори по-скоро за народа, а не за религията им..и второ за други религиите не виждам да се е изказвал така ^
Не се хващай за Мартин Лутер, ами се поитай да докажеш другите си 3 лъжи.Първоначално написано от ZipFail
Мартин Лутър е идиот, ръководил си от теориите на Хилтер. Какво има да коментирам на един олигофрен???![]()