- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете..!?!??!
изтриите темата ;І)
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
Първо, турчин не е друга раса.
Второ, вместо да гадаеш дали е или не е турчин, по-добре го попитай.
Трето... ако наистина е турчин... бягай.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
родителите ти са ненормални
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Доста се колебаех дали изобщо да коментирам темата, тъй като тя предизвика у мен откровена погнуса. Все пак ще споделя какво мисля.Първоначално написано от kukla_69
Първо, разликата във възрастта между двамата е на границата на приемливото, даже от законова гледна точка мъжът си е педофил отвсякъде.
Второ, ако е турчин .. Честно казано почвам да се замислям дали християнска славянска държава, в която националната телевизия излъчва новини на майчин турски (?!?) език, в която целокупното население се радва на G
Разликата в годините ви определено е на границата.Рано или късно ще се стигне до сблъсък на гледни точки.Та това дали е турчин или не е,ти е най-малкия проблем.Вече човекът е израстнал,стремим се към цивилизовани отношения.Хуманизмът е нещото,което ни води,не войните за територии.Спрете да живеете в миналото светът става една общонст и трябва всички заедно да се справим с оцеляването на човешкия вид,не да се избиваме.Дори според християнството Бог съди,хората прощават.Ако момчето,дори и турчин,е добро и уважава българските традиции и обичаи,просто се опитай да поговориш с родителите си.Много малко вероятно е да пренебрегнат своето мнение,заради това на дъщеря си,но все пак нищо не пречи да опиташ
Нека не ходим в миналото, ама в настоящето на нас Доган продължава да ни съсипва и сме заляти отвсякъде със турско. Както и да е.
Недей да гадаеш дали е турчин, а го попитай. Отношенията ви уж са сериозни, за да го запознаеш с вашите, но не и да зададеш един нормален въпрос. Какво...да не би да е срамен?! Ако наистина е турчин, а все си мисля, че ако беше, то щеше да си личи от името на първо място, тогава по-добре слушай родителите си. Какъвто ще да е той, майка му и баща му друго мислят.
хвани си едно хубаво, младо, бяло българче....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
От къде знаеш какво мислят?Да, и аз не харесвам турските сериали...искам си латиноамериканските сапунки ама нямаПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
Аэ не съм расистка.Просто не си поставям отраничения в главата.
Ти си с това момче и е адски тъпо да не энаеш от какъв проиэход е.Говори с него и раэбери.Нормално е да се интересуваш,мамка му.
И най-важното в случая е на ТЕБ би ли ти пречило да си с него,АКО е турчин?Това ще е проблем,а не родителите ти.Идва един момен,в който трябва да вэемеш сам решение,беэ да се влияеш от родители,приятели и т.н.Да направиш нещо,което теб ще те направи щастлива.НО тоэи момент всеки сам усеща кога е дошъл.Още си эависима от тях и това е важна част от всичко.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от GodLovesYou
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Турчин ли е ужас ебати отвратителните мазни хора които са ни държали 9 века под робство и ти се събираш с такъф боклук хаха нямам думи![]()
Първоначално написано от Kukumqvka
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
девет ? сиг ли си ?Първоначално написано от beb4yy
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
С него си от 3 месеца и не знаеш,какъв е по народност?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ето това е най-смисления коментар по темата. Също и единствения адекватен, който може да се даде на подобно описание на ситуацията...Първоначално написано от 3oPuTy
Аз съм пас.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
.. ъъм защо не го питаш дали е турчин??![]()
![]()
по - лесно ще е от гадаенето ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всеки българин, който не е расист спрямо турците, не заслужава да се нарича българин. А онези, чиито мозици вече са промити от западната пропаганда за равноправие и обич между различните етноси и вероизповедания да си ходят на запад.
Убий турчина.
Ако е свестен няма значение, не мога да повярвам, че го казвам xD
Ти пък 3 месеца с него и не знаеш българин ли е ? Аплодисменти !
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
beb4yy наистина ли мислиш, че са 9?
По темата: ако е турчин, по- добре не се занимавай с него. Пък и наистина е странно, че сте заедно от 3 месеца, а ти още не знаеш какъв е.
The blood that binds us ..till death unites us