Може да има такива поне 1934575656099987 теми ,но търсачката не работи
С въпросното момче се познаваме от год. и половина.Запознахмве се в чата и излезнахме.Той се ме целуваше,прегръщаше,държах ме се за ръка и после ме пита от колко време съм се разделила с приятеля ми.Аз го попитах същото а той каза че от доста време нямал приятелка,че работата и групата му заемат цялата част от времето.А на работата се харесвали с някво момиче но щото са колеги и било им абсолютно забранено да имат някви взаимоотношения освен колегиални.И така...излизали сме няколко пъти и само тва.АЗ съм метълка ходя с черни дрехи,а понякога и с кубинки,Той също е метъл,но не харесва метълки с тениски 2 номера по-големи от тях,кубинки и нз си кво
Вече съм втора година студентка, а той напусна работа и почна да учи.А университетите ни са много близко един до друг 1 мин .Когато ходя на лекции минавам през неговия.Та..След вс тези обяснения ще ви питам как да му привлека вниманието.Спрях да се нося кято метълка,сложих си обеца на същата вежда,на която има и той..ходя да бягам,записах се на аеробика..А и ако темата ви се струва тъпа не пишете глупости моля ви !