- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- помощ?
... не искам да разказвам с подробности ..
подута съм от рев,не защото съм слаба,а защото незнам как да си помогна .. Имам най-прекрасния баща на света .. просто защото ми го е доказал .. а майками ? идеми да изрека най-долнопробните думи .. изневери един път и бях на 9 .. когато дори ме запозна с него .. и накрая аз разбрах и простих и .. а сега я хвашам пак и повярвайте не ме Е*Е за нея .. за това нищожество .. което ме е родило .. просто не искам да нарани бащами,няма да го позволя,няма да и позволя да съсипе човека който секи ден се трепе за да е кеф на нея .. мразя я и то спи с по малък от нея ... и него го познавам запозна ни .. и аз и аз незнам .. имам толкова проблеми и не издържам ..какво да направя .. никога не съм била толкова безпощотна и толкова без път по който да мина .. знам,че не искам да я виждам .. но не мога да оставя бащами да продължава така . какво да правя по дяволите ?
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
мии кажи на баща ти да се разведе с майка ти и да живееш с него някъде другадее![]()
Според мен първо трябва да поговориш с майка ти .. и ако тя има намерение да продължава с изневерите, сподели с баща ти.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Да,и аз мисля така..Първоначално написано от Crazytu
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от clever
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!