.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Перфектното момиче...

Ами ще се опитам да го напиша максимално кратко:
    Преди 2 месеца се запознах с едно момиче от квартала и всяка вечер се събираме на една алея и така... 1во начално я исках само като приятелка, но постепенно я опознах и характера и ме грабна. Просто нямам думи за това момиче и съм луд по нея. Но до тук с доброто.
    Аз съм на 15, тя е на 16 и нормално за всяко момиче, тя си харесва по-големи ''батковци'' (принципно не изглеждам като за възрастта си, височината за тези години и тн., но не се хваля с това ;]])
    Е.. един такъв ''батко'' започна да я я заговаря, но я иска само, за да я напие, да си направи сефтето и на следващия ден да я изостави. Пък и тя трудно си харесвала момчета, но този набор 92, си го харесала много... Той я нараняваше, буташе я, говореше и мръсотии по неин адрес.. Абе говедо.
    Тя знае, че няма шанс да тръгнат, защото знае какъв характер е и що за човек е. Харесвала ме, но баткото я е привличал повече.
    ОК. Те спряха да се виждат, но все пак пред егн-то ми стои 1 годинка по-малко, което явно не я задоволява.. Объркана е в чувствата си и не говори много за тях пред мен. Само на най-добрите си приятели споменава, но нищо повече от приятели.

Ами ако имате предложения, ще съм радостен ако ги споделите. ;]
    I like pie.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми бъди директен, но не и нахален. Бъди забавен, но не и клоун. Бе бъди човек здраво стъпил на краката си.
    С една дума - действай

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ми бъди директен, но не и нахален. Бъди забавен, но не и клоун. Бе бъди човек здраво стъпил на краката си.
    С една дума - действай
    =D> Е тука вече мога да съм съгласна с теб.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от Addicted2Chocolate
    покажи и че факта ,че си една година по-малък не означава, че си някой лигльо, а си сериозен и искаш да си с нея...но не я притискай много, за да не стане още по-лошо
    Съгластна съм ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    покажи и че факта ,че си една година по-малък не означава, че си някой лигльо, а си сериозен и искаш да си с нея...но не я притискай много, за да не стане още по-лошо
    Съгластна съм ..

И аз.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Аз като момиче също си харесвам батковци, но това не значи, че не мога да тръгна и с по-малък от мен... Съмнявам се за нея това да е проблем...Може би просто трябва да и покажеш колко държиш на нея...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Пхах 'батковци ' .Иначе съм напълно съгласна Addicted2Chocolate .Успех

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Fuck a батко.

Ми бори се за нея бре
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Нема такъв дзвер бате ... Рано или късно ще се обедиш в това.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Нема такъв дзвер бате ... Рано или късно ще се обедиш в това.
    язък ти за годините.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    К'во да прайш

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Модерно е да слагамае по-грамотните букви.

Зграда
    Оважавам

и last.fm-ец

Супер фен
    Много ясно , аз съм фЙешЪнчИиИИИИии

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Тъй е редно.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    страхотна логика ... аплодисменти !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен
    Нали какво разправяш... Аайде спирам да флуудя излишно теамта (: Лека вечер.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    еми смятай колко и е мозъка...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен

еф

Ами мен, виж сега... аз съм същият случай, аз съм на 17, моят приятел е на 16. Е и?! Бих казала аз. :P Номерът е да покажеш, колко сериозни разговори може да провеждате, когато тя поиска, колко хубави комплименти й правиш, когато тя облече или се пръсне с нов парфюм, колко мил можеш да бъдеш, когато тя е наранена, колко земен и човечен можеш да бъдеш на фона на всички злетаци в България, едва тогава, тя ще види в теб не 15 годишно момче, а 15 годишен млад мъж.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Братле перфектни няма,не се заблуждавай.

Хах - ще посмея да засегана темата "Идеалното момиче" - възпитана съм,имам акъл и постижения постигнати от собствения ми опит и стремеж и борба,не съм нахална,ами хитра ,сръчна,проблемите ги оправям,сериозна,постоянна ,умея да забавлявам - защитавам правилото "Жената трябва да е дама в обществото и курва във леглото" - имам достатъчно любов във сърцето си,какво тогава искате още??? На бившия - чувствата му не били вече същите??? ааа няма да се занимавам - грешката не е в мен,но какво още искате от момичетата?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Съгластна съм ..

И аз не бих могла да бъда по съгласТна.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от kilurkataKill
    Хах - ще посмея да засегана темата "Идеалното момиче" - възпитана съм,имам акъл и постижения постигнати от собствения ми опит и стремеж и борба,не съм нахална,ами хитра ,сръчна,проблемите ги оправям,сериозна,постоянна ,умея да забавлявам - защитавам правилото "Жената трябва да е дама в обществото и к***а във леглото" - имам достатъчно любов във сърцето си,какво тогава искате още??? На бившия - чувствата му не били вече същите??? ааа няма да се занимавам - грешката не е в мен,но какво още искате от момичетата?
    Браво момиче само така. Поздравления!!!

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Хах - ще посмея да засегана темата "Идеалното момиче" - възпитана съм,имам акъл и постижения постигнати от собствения ми опит и стремеж и борба,не съм нахална,ами хитра ,сръчна,проблемите ги оправям,сериозна,постоянна ,умея да забавлявам - защитавам правилото "Жената трябва да е дама в обществото и к***а във леглото" - имам достатъчно любов във сърцето си,какво тогава искате още??? На бившия - чувствата му не били вече същите??? ааа няма да се занимавам - грешката не е в мен,но какво още искате от момичетата?
    Браво момиче само така. Поздравления!!!
    +1
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Е,може да си грозна...Замисляла ли си се ?
    Не карай по-бързо,отколкото твоят ангел-хранител може да лети !

Град
    [На Метри От Земята]
    Докажи и, че си много по- зрял от тези... батковци :P
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си