.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    бълХаристан
    като я боднеш, бодни един пост тука да се похвалиш.
    ае стига тъпизми за тия страхотни мацки, колко били готини... тая попара и ние сме я яли и ако не бях ги бодвал как си требва, щях да съм си загубил времето само

Перфектни няма.
    Бъди себе си и й покажи че можеш да си по-сериозен от онези "батковци".

Цитирай Първоначално написано от kilurkataKill
    Хах - ще посмея да засегана темата "Идеалното момиче" - възпитана съм,имам акъл и постижения постигнати от собствения ми опит и стремеж и борба,не съм нахална,ами хитра ,сръчна,проблемите ги оправям,сериозна,постоянна ,умея да забавлявам - защитавам правилото "Жената трябва да е дама в обществото и к***а във леглото" - имам достатъчно любов във сърцето си,какво тогава искате още??? На бившия - чувствата му не били вече същите??? ааа няма да се занимавам - грешката не е в мен,но какво още искате от момичетата?
    Снимка или сънуваш. ..

по темата..покажи и колко много значиш за нея и се опитай да грабнеш нейното внимание както тя теб те е грабнала :Д най-малкото което можеш да направиш е да и покажеш че си засегнат от това че би предпочела по-големия просто щото е по-голям (от теб и нея ;д) и да се отдръпнеш ако трябва за изаестно време ..за да може да реши на спокойствие какво иска и да осети че и липсваш..тогава вече би трябвало всичко да се нареди ;] успех в любовта
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Еми според мене каквито и съвети да ти дават тука - нямаш шанс ,,
    Има неща , който не можем да променим нито с време, нито с пари , нито и с най - голямата сила на Света ,, Едно от тях е ЕГН-то ,,
    Според мене доста я притеснява факта , че си по - малък.И не мисля ,че ще го 'преглътне' ,, По - скоро си останете приятели.И други ще има който ще те грабнат.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си