Ами ще се опитам да го напиша максимално кратко:
Преди 2 месеца се запознах с едно момиче от квартала и всяка вечер се събираме на една алея и така... 1во начално я исках само като приятелка, но постепенно я опознах и характера и ме грабна. Просто нямам думи за това момиче и съм луд по нея. Но до тук с доброто.
Аз съм на 15, тя е на 16 и нормално за всяко момиче, тя си харесва по-големи ''батковци'' (принципно не изглеждам като за възрастта си, височината за тези години и тн., но не се хваля с това ;]])
Е.. един такъв ''батко'' започна да я я заговаря, но я иска само, за да я напие, да си направи сефтето и на следващия ден да я изостави. Пък и тя трудно си харесвала момчета, но този набор 92, си го харесала много... Той я нараняваше, буташе я, говореше и мръсотии по неин адрес.. Абе говедо.
Тя знае, че няма шанс да тръгнат, защото знае какъв характер е и що за човек е. Харесвала ме, но баткото я е привличал повече.
ОК. Те спряха да се виждат, но все пак пред егн-то ми стои 1 годинка по-малко, което явно не я задоволява.. Объркана е в чувствата си и не говори много за тях пред мен. Само на най-добрите си приятели споменава, но нищо повече от приятели.
Ами ако имате предложения, ще съм радостен ако ги споделите. ;]