.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Салвия

Салвия

Колко от вас знаят какво е това ? Много зарибяваща идея . Племена в миналото са има ритуали члез които са викали духа на Салвия да дойде при тях . Но салвията може да ви разкрие истини , които бехте предпочели да не разбирате ! Не е за всеки . Но аз не мога да ви опиша колко силно съм навита да видя това . Със сигурност ще е ебати преживяването , но ако успееш да вникнеш . Ехх .. ;]]
    Тия които не знаят какво е Салвията да кажат и ще пусна информация . Доста интересно е . ;]
    phah

Re: Салвия

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Колко от вас знаят какво е това ? Много зарибяваща идея . Племена в миналото са има ритуали члез които са викали духа на Салвия да дойде при тях . Но салвията може да ви разкрие истини , които бехте предпочели да не разбирате ! Не е за всеки . Но аз не мога да ви опиша колко силно съм навита да видя това . Със сигурност ще е ебати преживяването , но ако успееш да вникнеш . Ехх .. ;]]
    Тия които не знаят какво е Салвията да кажат и ще пусна информация . Доста интересно е . ;]
    Знам от един приятел,който живее в Америка

Това било,на места,нещо като легален нароктик.И държало 10 минути,но някъв негов приятел,който седял до него като го употребил,му казал след това,че виждал супер марио да подскача около него Salvia divinorum Е растение,което е психо активно и е вярно,че можеш да чуеш истини,които не те кефят - или по скоро сам да си ги кажеш - т.е. да кажеш неща от подсъзнанието ти.Със сигурност салвията не е митично чудовище Но индианците квит са си напушалки принципно,кат са се напушвали сигурно шаманите са виждали Салвия Растението е от рода на градниския чай между другото

Можеш да дадеш и твойто инфо Принципно ритуалите,с които викали Салвията,сигурно са били подкрепени с обилно количество от растението

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Можеш да дадеш и твойто инфо Принципно ритуалите,с които викали Салвията,сигурно са били подкрепени с обилно количество от растението
    на 100 %
    .!.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    мога да ти кажа че знам каде се продава и на колко пари живо растение ама ми пиши на лично за да ти обесня :P
    иначе трипа е 15 мин и в повечето случеи е лош
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    госпойцата пак се е нашмулила и бълва простотии

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хич и не искам да пробвам, щото знам какво е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на machoka
    нещА да гледам наркомански теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си