Цитирай Първоначално написано от balon4eee
Колко от вас знаят какво е това ? Много зарибяваща идея . Племена в миналото са има ритуали члез които са викали духа на Салвия да дойде при тях . Но салвията може да ви разкрие истини , които бехте предпочели да не разбирате ! Не е за всеки . Но аз не мога да ви опиша колко силно съм навита да видя това . Със сигурност ще е ебати преживяването , но ако успееш да вникнеш . Ехх .. ;]]
Тия които не знаят какво е Салвията да кажат и ще пусна информация . Доста интересно е . ;]
Знам от един приятел,който живее в Америка

Това било,на места,нещо като легален нароктик.И държало 10 минути,но някъв негов приятел,който седял до него като го употребил,му казал след това,че виждал супер марио да подскача около него Salvia divinorum Е растение,което е психо активно и е вярно,че можеш да чуеш истини,които не те кефят - или по скоро сам да си ги кажеш - т.е. да кажеш неща от подсъзнанието ти.Със сигурност салвията не е митично чудовище Но индианците квит са си напушалки принципно,кат са се напушвали сигурно шаманите са виждали Салвия Растението е от рода на градниския чай между другото