.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Голям фен
    Град
    В нас :]
    То трябва да си безакълен за да свалиш малко дете вечерта в тъмното заради някви си десет стотинки... :X нямам думи...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако не са мо достигали ще го свали, след като е неродевен пътник! Но ако наистина останалите пътници са искали да доплатят, но контрольорката е отказала - на въжето!

Супер фен Аватара на lDoLLl
    ^ да верно, щом някой е предложил да доплати, оная е щяла да си вземе крупната сума от 6 стотинки

да й се връща тъпкано желая
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Тука чета и гледам... и се мая... И се чудя.. Половината ( девойки на всичкото отгоре !! ) защитнички на контрольорката бих с удоволствие ги пуснал в трамвая между Надежда и Банишора да видят как озлобените контрольорки, бивши затворнички се заяждат на пътниците за редовни билети, но с лоши дупки, тъй като перфораторите са зле.
    Историите ми за съприкосновение с контрольорите могат да запълнят сигурно 10 страници, но в голям град с голям градски транспорт е така. Вярно е, че понякога и аз не съм прав, но съм ставал свидетел на това как контрольор посяга на 14 годишно момиче в трамвая. Познайте какво се случи с него. Излетя от трамвая със заканата повече да не го виждаме тук, че горко му се пише. Вярно е, че е кофти да си контрольор в подобен квартал и да си вършиш работата, но когато нападаш трябва да очакваш да бъдеш нападнат.
    Не знам как е в другите градове, но все по често тук има хайки. Контрольори - няколко на куп, плюс полиция спират превозното средство и все едно претърсват за издирван престъпник или за наркотици.
    Всеки път когато контрольор привиши правата си (работни и човешки) пред мен страда. И ще е така винаги.

А Търнокопа президент алее алееееее

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    Стара Загора
    След вчера нищо вече не може да ме изненада...
    Връщах се от една приятелка и в автобуса имаше група ученици, които се прибираха от училище. Едно от децата си беше забравило ученическата карта и трябваше да плати цял билет обаче нямаше пари, а за лош негов късмет и приятелите му нямаха никакви. При което контрольорката му каза:Имаш 2 спирки да намериш пари иначе слизаш от автобуса. Ама то на детето му беше неудобно да иска пари от хората и си седи. И естествено след 2 спирки тая идва освирепяла и ядосана да си търси парите ама то няма. Показа й стари билети, каза й, че е редовен, че всеки ден пътува по тая линия ама не и не, щеше да го убие за тоя билет. При което тя му хвана чантата, която беше на седалката до него и когато автобуса спря на следващата спирка, тя я изхвърли през вратата, замъкна детето за ръката и почна да го блъска от автобуса Накрая естествено го изкара и автобуса си продължи, но не това е най-фрапиращото. Жалкото е, че автобуса беше пълен с хора, които само гледаха и нищо не направиха също така имаше и двама полицаи(мъж и жена), които бяха твърде заети да се щипят на седалките вместо да помогнат

Град
    Somewhere...in The sea...
    Ето защо мразя хората като създания. Отвратителни същества.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Абе някои хора май не загряха, че в случая не става дума за контролльорка, а за кондукторка. Тя не проверява, дали си си продупчил билета, тя ти го продава. Затова е тъпо в случая - така и така е щяла да си получи левчето. Просто се е заяла за нищо.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    Тука чета и гледам... и се мая... И се чудя.. Половината ( девойки на всичкото отгоре !! ) защитнички на контрольорката бих с удоволствие ги пуснал в трамвая между Надежда и Банишора да видят как озлобените контрольорки, бивши затворнички се заяждат на пътниците за редовни билети, но с лоши дупки, тъй като перфораторите са зле.
    Историите ми за съприкосновение с контрольорите могат да запълнят сигурно 10 страници, но в голям град с голям градски транспорт е така. Вярно е, че понякога и аз не съм прав, но съм ставал свидетел на това как контрольор посяга на 14 годишно момиче в трамвая. Познайте какво се случи с него. Излетя от трамвая със заканата повече да не го виждаме тук, че горко му се пише. Вярно е, че е кофти да си контрольор в подобен квартал и да си вършиш работата, но когато нападаш трябва да очакваш да бъдеш нападнат.
    Не знам как е в другите градове, но все по често тук има хайки. Контрольори - няколко на куп, плюс полиция спират превозното средство и все едно претърсват за издирван престъпник или за наркотици.
    Всеки път когато контрольор привиши правата си (работни и човешки) пред мен страда. И ще е така винаги.

А Търнокопа президент алее алееееее
    Чувал си репортажа за контрольора,, цитирания по-горе е ебати асоциала, дори не е знаел че заради него е интевюто КАКВИ ХОРА ИМА НА ТОЗИ СВЕТ!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    И аз съм от Варна и съм забелязала, че тия кондукторки/контролльорки са мн неучтиви и нелюбезни
    То да беше някой пияница да се качи и да отказва да си плати билета, а то дете и на всичкото отгоре тая тъпата да му прави проблеми и скандали за 10 ст. Възмутена съм, ама такава е България

Миналата година или там когато направиха билетите 1 лв. аз доста отдавна не бях пътувала с автобус и се качвам и си бях приготвила 80 ст. (преди беше толкова) Давам ги на оная и тя вече с най-гадния си глас ми вика "Абе момиче, още 20 ст, бе!", аз си имах др пари в мене и й дадох, ама тя още малко щеше да ме изхвърли. Или пък друг път понеже чантата за училище беше доста пълна и изглеждаше голяма, качвам се в автобуса и кондукорката вика "С тия големите чанти се махайте от автобуса" И хората я гледат като Един човек после ми вика изобщо да не обръщам внимание на изтрещели бабички.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Доста хора се държат така с децата, точно и само като видят, че са деца. Някои (по мои наблщдения само жени) явно нямат доминираща роля в живота и като видят някой все още безпомощен и неориентиран каквото е едно дете, показват колко са важни демонстрирайки лошо поведение спрямо тях. Аз още имам ужаси от магазинерки и всячески се опитвам да избегна ходенето до магазина.

Не мога просто да разбера как може има такива хора...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Свинщина...мен като по-малък ме е сваляла кондукторка защото и дадох дребни стотинки.Много са жалки - не само са на работа кат ообщи работници технически,ами имат някакво невиждано самочувствие.Защо да дам дребните стотинки пък в магазина,тер не бързат ли?Те не се ли напрягат да ги броят?Жалка история.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Варна
    Ужас..

Супер фен Аватара на Dumb
    Пълна тъпотия!
    Всеки ден се сблъскваме с такива хора, постоянно...
    Жалко е

Супер фен Аватара на PIF
    Няма я човещината като едно време, вече всичко е интереси...Круела Девил в главната роля.
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Продавам майките ви боклуци за ШЕСТ, повтарям, ШЕСТ СТОТИНКИ! СМЕРТ!

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    тъпо, но хората в автобуса не е трябвало да го позволят...
    Именно тук е същността на проблема.

за пари ли, аааааа...
    за мноого лии??

Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    тъпо, но хората в автобуса не е трябвало да го позволят...
    Именно тук е същността на проблема.
    Не мисля, че това е основният проблем - а това, че всеки с малко повече 'власт' държи да ти я навре в очите, за да си избие комплексите, правейки се на по-силен...
    Конкретната ситуация не е просто пример за нещо случило се в градския транспорт... то се случва навсякъде, във всички сфери на живота, на много хора и т.н. Жалкото е и че 'назидаваш' някого за 6 стотинки..., които 'уж' са били проблема, но дори и да ти ги дадат -пак не си доволен и пак искаш да използваш 'властта си', за да покажеш надмощието си.
    В крайна сметка дори и в една такава простовата битова ситуация изпъкват точно тези ключови думи - власт и пари. Както и да го въртиш и да го сучеш, всичко натам води. И сякаш е смешно даже да си помислиш за някаква ценност от рода на добрина, милостивост или каквото и да е...
    Мен това ме възмути - че от една дребнавост продаваш човешкото в себе си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    Как може да свали детето за 10 стотинки !?!
    А защо не свалят мангалите , а ?!
    Видят ли мангал и го подминават , нито му искат билет или карта , нищо - а детето тръгнала да сваля ....
    Нямам думи ....

и аз!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

само търнокопа за тях ве !!!

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    Wonderland
    всъщност аз не мога да разбера какъв е проблема.. това и е работата на контрольорката.

по-скоро ми е странно,че на 12 години не може да се оправи в елементарна ситуация..
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Тая е за бесилото...

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    всъщност аз не мога да разбера какъв е проблема.. това и е работата на контрольорката.

по-скоро ми е странно,че на 12 години не може да се оправи в елементарна ситуация..
    Ти със задника ли си мислиш бе това е дете, живее в голям град на 12 години вечерта има ги сякви ненормалници в тая държава, като едното нищо може да му направят нещо лошо, а щом други хора са предлагали да заплатят сумата от 0,10 СТОТИНКИ да не би да пише някъде в правилниците (ако има такива) "Хората трябва да си заплащат със свой пари или в противен случай ще бъдат гонени" ?

Ужас! Как може да има такива хора!
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си