- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- прелъстяване на силния пол
10 златни правила за прелъстяване
--------------------------------------------------------------------------------
Прелъстяване с ябълка:Тя непременно трябва да е ярко червена. Седнете срещу мъжа, когото сте си избрали, и бавно забивайте зъби в плътта на ябълката. Всяко движение на устата е еротично послание и обяснение в любов.
Краката:Седнете непременно с кръстосани крака. Престанете да използвате чорапи с жартиери и интимно бельо с дантели - това вече не влияе на мъжете. Не бъдете никога много разголена или напълно гола - оставете работа и за богатата мъжка фантазия. Не забравяйте, че мъжът обича да бъде откривател.
Вечерна елегантност:
не е за пренебрегване. Носете поли и рокли с дълги и изрязани деколтета. Не забравяйте за лустрото, много мъже обичат жената вечер да блести и да бъде изящна. Това е необходимата прелюдия към интимността.
Погледът:
Трябва да отразява лукавост, очарование, двусмисленост, оплитаща покана.
Устните:
Червете ги винаги (дори когато сте гола). Успех ще имате, ако сте надарена с месеста, влажна и чувствителна уста (не се отчайвайте, ако я нямате - идете при козметичен хирург и поискайте колагенови инжекции).
Ръцете:
Малко жени оценяват тяхната сила. Не става дума само за добре поддържаните нокти. Плавните и меки движения на ръцете, облечени с черни ръкавици с черни дантели, са нещо омагьосващо.
Ако сте на море:Най-истинския секс костюм за случая е целият бански. Когато мъжът види всичко, какво му остава да открие после?
Плажното масло:
Жената трябва да се маже обилно с масла. Блестящата кожа, златистите й отблясъци са неудържим зов.
Менюто:Ако вече сте го поканила на вечеря, подгответе се добре. Непременно нещо леко и без запръжки, но предшествано от изискан коктейл с водка и чер пипер. За десерт – сладко с няколко капки добър ром и черешка. Смучете я дълго с поглед в очите на избраника си.
Пътуванията:Най-добре заминете за Полинезия. Повече слънце се отразява добре!
според Вас само това ли е нужно![]()
![]()
from: http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~dimo/OTHER/10rules.html
Да беше посочила поне източника, откъдето си взела информацията. Щото авторските права са си съвсем реални.
По темата - не, не само това.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Едни цици и съм готов![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Толкова си лесна за хранене, че дори не е интресно. Живей (и умри) в малкия си, мизерен свят.
чак пък златни..
тенекии ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
не си писала ти статията .. обаче си пуснала тема с нея ..
извод: нещата не отиват на добре ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако плагиаствам в унито. Директен бан на висшето ми.
пф
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Това може да са били правилата в миналото или във времето, когато една жена трябва да си изпусне кърпичката пред мъж, за да му покаже, че го харесва... В днешно врме не е така
/facepalm
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Дрън,дрън .. като я няма искрата в очите,ш го съблазниш друг път![]()
![]()