.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Парадонтоза Парадонтит?!

Имате ли Парадонтоза, парадонтит знаете ли нещо за това заболяване на зъбите и венеца чакам мнения ?!

nqmam kirilica , sry za koeto
    a po temata - minalata godina imax kyrvene na vencite.otidoh na zybolekar maxnaha mi zyben kamyk , a syshto taka mi dade i domashno lechenie ( specialna pasta , woda za usta i meka chetka ) i ne sym imala skoro stomatologichni problemi

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Трябва ти инфо за парадонтита и парадонтозата ли?

ПТ: Майка ми има парадонтоза, така че е мн верочтно и аз да получа

И аз ползвах вода за уста и матсан дойч за спиране на кървенето на венците защото не бяха розови а червени и сега всичко е ок

кървяли са ми венците, ходих на зъболекар, предписа ми една скъпа паста и се оправих
    като почнат пак да кървят, пак си я купувам
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

parodontax с билки
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    V.Tyrnovo
    заболяването е на венците. След като се разболеят тялото започва да изхвърля зъбите като чужди тела. А признака е както казаха по-горе кървящи венци.
    Дядо ми има такова, майка също... затова се грижа колкото мога и следя венците си.
    Трябва и вие да го правите, че е много неприятно.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си