- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Парадонтоза Парадонтит?!
Имате ли Парадонтоза, парадонтит знаете ли нещо за това заболяване на зъбите и венеца чакам мнения?!
nqmam kirilica , sry za koeto
a po temata - minalata godina imax kyrvene na vencite.otidoh na zybolekar maxnaha mi zyben kamyk , a syshto taka mi dade i domashno lechenie ( specialna pasta , woda za usta i meka chetka ) i ne sym imala skoro stomatologichni problemi![]()
Трябва ти инфо за парадонтита и парадонтозата ли?
ПТ: Майка ми има парадонтоза, така че е мн верочтно и аз да получа![]()
И аз ползвах вода за уста и матсан дойч за спиране на кървенето на венците защото не бяха розови а червени и сега всичко е ок![]()
![]()
![]()
кървяли са ми венците, ходих на зъболекар, предписа ми една скъпа паста и се оправих
като почнат пак да кървят, пак си я купувам
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Коя е пастата?![]()
parodontax с билки
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
заболяването е на венците. След като се разболеят тялото започва да изхвърля зъбите като чужди тела. А признака е както казаха по-горе кървящи венци.
Дядо ми има такова, майка също... затова се грижа колкото мога и следя венците си.
Трябва и вие да го правите, че е много неприятно.![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!