Здравейте съфорумци,
та значи сутринта ми направиха манту и незнам дали трябва да се зачерви или подуе и ако трябва колко сантиметра трябва да е? Защото мойто се е подуло малко, а трябва да ходя при личния чак в понеделник.
На 16 г. съм, момиче.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
няма проблем
в началото е нормално да се зачерви![]()
15 мм.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аха мерсиПървоначално написано от kalpazanka
.
Между другото кое се мери самото зачервено или и леко подулото се около него?
И много ме сърби, това нормално ли е?
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Колкото по-червено и подуто толкова по-добре. Моли се така да е до понеделник, че иначе трябва да ти бият БЦЖ, което не боли, ама защо да те бодат пак.![]()
...ъъъ не?!?! Всъщност мисля,че до 20мм е добре.И се мери само подуто без ореола около него, който почти трябва да не се забелязва на третия ден.Първоначално написано от amk933
Че какво му дреме на света за теб?
Давам безплатни покани за l0ckerz.com.Който иска >>ЛС.
По-добре, но до едно време. Оттам нататък е суспектно за ТВ.Първоначално написано от amk933
Оценката е комплексна, не се гледа само зачервяването /понякога такова може да липсва/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!