пиша просто защото искам да го излея някъде и имам нужда от малко успокоение ...
Заедно сме почти от година и имаме силна връзка лошото е че понякога се случва така че по цяла седмица не се виждаме той е на работа или аз ... и тази седмица беше така и много много ми липсва и като не мога да го видя се изнервям и снощи ми беше мн тегаво и като си писахме по скайп той ми влезе по-остро искаше да се пошегува ( в нормални обстоятелства бих се смяла но тази вечер просто бях нервна и всичко ме дразнеше) и аз се заядох на 2 пъти като той ми обясни че няма защо да се притеснявам опита се да ме успокои и аз се извиних просто защото е страшно глупаво да си правим проблем за такова нещо извиних се но той нищо не писа, след това му писах за лека нощ и той пак нищо не ми писа нз дали се разсърди или е нямал възможност да пише повече ... днес се опитах да се свържа с него по телефона не ми вдигна писах му не ми отговори пак му звънях... сега телефона му е изключен... нз защо се сърди като не виждам такъв голям проблем в цялата ситуация ... сега аз цялата съм едно кълбо от нерви и само се ослушвам за телефон и скайп и аз нз защо и от какво се притеснявам ... това е накратко плаче ми се и толкова извинявайте за загубеното ви време знам че няма с какво да ми помогнете просто имах нужда да го кажа