- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете ми
значи аз много харесвам едно момиче. Но не знам как да я попитам дали иска да станем гаджета. И ако ми откаже какво ще правя ? Ще потъна от срам...Ние сме от един клас и сме на 13 ...
Живей един път но както трябва
Слънцето няма цяло лято да те радва ;]
Оффф... вече става скучно... виж др теми, бе човек... има такива нз колко
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Все някога ще имаш отказ от момичета, съмнявам се да нямашТака че свиквай от малък на това, ако не стане - с гордо вдигната глава и напред
![]()
за ръричка и в тоалетните ..![]()
![]()
![]()
п.с. има много такива теми ..можеше да погледнеш ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ам не знам.Дръпни я на една страна .. и я питай.Като ти откаже,минаваш на следваща
![]()
ее мс мн
но за другите теми негизнаех ср нов съм тук![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Всички казвате има подобни теми,ама и там само се надсмивате на 13 годишните автори.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Казах ти кво да направишПървоначално написано от stup1fy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Здравей, мхмммм зная как ти е - първо си отговори на въпросите:
-Тя забелязва ли те?
-Имате ли някакви закачки или зарибявки?
-И какво ще стане ако се разделите,след като тръгнете?
Чесно си казано: Ако отговора на първите 2 въпроса е "ДА" - действай,вземи й скайп - пишете,ТЪРСИ Я,комуникирайте си и ще разбереш дали изобщо си струва да се занимаваш с нея! Ако ТЯ е момичето за теб - ще усетиш и не мисля,че ще се поколебаеш да й предложиш
![]()
![]()
+++Първоначално написано от Addicted2Chocolate
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
На мен си казал/а ? о.ОПървоначално написано от Kukumqvka
Нито съм автора,нито съм на 13.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Оф спрете се да критикувате! И вие сте били такива и вас ви е било срам. А относно всичките тези убиди, не знам дали се замисляте, но за малките деца [ Извинявам се, че наричам някои от вас така.] въпроса с любовта е много важен. Те сега си създават представа какво е любов. И първия път го възприемат дълбоко. И тези коментари по повод на това, че са идиоти и бла бла също ги приемат навътре. Все пак това е форум за тийнейджъри, в който хората се опитват да намерят отговор на въпросите, които ги терзаят, а получават само псувни в лицето. Айде осъзнайте се малко и спрете да "раздавате правосъдие" навсякъде.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ами плана е в няколко прости стъпки.
взимаш и скайпа .
чатиш и няколко дена.
казваш и "МНОГО ТЕ ХАРЕСВАМ ОБОЖАВАМ ТЕ АРЕ ДА СИ СТАНЕМ ГАДЖЕТА ЗА ДА МОГА ДА ТЕ ГЛЕДАМ ПО ЦЯЛ ДЕН "
тя казва да и следващия път се гледате завинаги![]()
НЕ отиваш да я целуваш,примерно.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първо наблегни на общуването с нея,ако не ти е навик.Недей просто да отидеш и да й иэръсиш "Айде да си станем гаджета".Но между другото е готино,направи го,эащото след някоя година няма да я има тая фраэа.
[size=7][b][u]fosse cos
благодаря ви ;]Ще я позаребя още малко и ще я попитам
![]()