- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Xора,много важно!
Значи,по БЕЛ ни дадоха да пишем есе на тема: ''По-важно е да върви човек по своя път и да не забравя никога,че неслучайно е пратен на земята''.. обикновенно имам някаква идея какво да пиша ,ама тука ме закопаха..помагайте плийс ..^^![]()
![]()
Като прочетеш няколко пъти заглавието и като го осмислиш, не е толкова трудно
'По-важно е да върви човек по своя път - т.е. да не подръжава, да следва собствените си цели, да бъде себе си и т.н. и го развиваш, обясняваш всяко едно както можеш.
и да не забравя никога,че неслучайно е пратен на земята - т.е. всеки има цел в живота, просто трябва да разбере каква е неговата и да се опитва по всякакъв начин да я постигне.Нещо такова е според мен.Поне аз бих наблегнала върху това.Разшири го и помисли какво може още да се добави, върху което да разсъждаваш.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
е МНОГО ВАЖНО, наистина![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Еми ако за теб ученето не е важно,не си представям кое еПървоначално написано от impassive7
![]()
ха-ха..
еммм все пак това е есе....Първоначално написано от bloodymirror
![]()
т.е. можеш дори да не пишеш по темата,а само да използваш думите от нея в някое изречение и пак да ти мине номерът... Жанрът на есето е по-свободен в съпоставка с ЛИС, това дава възможност за свобода на писане.не се притеснявай чааак толкова!
![]()
хаха..не се притеснявам..и озаглавяването на темата беше произволно![]()