- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това ли е краят?!?!?!?!?!
Здравейте! Рядко пиша теми във форума, но са доста изчерпателни що се отнася до чувствата ми към момчето, което обичам. Последната тема пуснах през март и ви разказах как прекарах първите седем месеца, в които той бягаше от мен. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...452&highlight=
Сега ще ви разкажа как безцелно преживях следващите седем месеца. Дойде си около Великден и по най-грозния начин се криеше от мен (аз работя в ресторант, близо до блока му и имам гадния късмет да го виждам почти всеки път като излиза или се прибира) След великденските ми вълнения преминах изпитната си сесия почти успешно. В края на юли заминах на море, което прекарах в скука, отчаяние и нетърпение да се върна в София, защото знаех, че когато се прибера ще Го видя, и че си е дошъл в София за постоянно. Същевременно имах информация, че е идвал в ресторанта, в който работя с едно момиче, но не отразих този факт. Случи се - дойдох си в София, видях го и ме попита дали иска да се видим след работа. Този път имах повече дойстойнство и едва на края на работната вечер му казах ако иска да дойде да ме вземе. В началото на вечерта ми каза, че се вижда с това момиче, но нещата още не били сериозни. Отново имахме имахме "интимни моменти", след които ми заяви, че това ни била последната вечер заедно. Казах му "майната ти" и си тръгнах. Но тъй като си забравих сутиена в колата, той дойде да ми го донесе и поиска да поговорим. Казах му всичко, което бях таила в себе си една година. Казах му колко наранена се чувствам от всичко случило се, и че се чувствам виновна за неща, които всъщност той е направил. Мисля, че прие думите ми на сериозно и наистина го накараха да се замисли. Сподели ми, че момичето, с което е бил 7 години е бременна от друг и ще се омъжва. Виждам ясно, че това го наранява и няма покой от нея, така както аз от него. Но съм готова да утешавам болката му, стига да поиска да бъда до него и да ми позволи да го обичам.
Въпреки всичко обаче вече два месеца той продължава да се вижда с новото си гадже, води я в ресторанта, в който работя и упорито продължава да НЕ ме търси.
Вече уча последна година в училище в редовна форма (предната бях задочно), но в това не виждам смисъл. Не виждам смисъл в абсолютно нищо, което върша. Удоволстие ми доставя само да работя безкрайно дълго.
И ето го и въпроса ми - Това ли е края на всичко? Безцелно ли страдах една година и продължавам да страдам? Наистина ли човек обича истински веднъж в живота, и ако е така, то защо тази любов е несподелена?!?!?!
И отдавна не вярвам, че времето лекува. То не лекува!!!
Иии съм на 18 години
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song